Vissen op straat in Pattaya (video)

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , ,
10 september 2021

(guruXOX / Shutterstock.com)

Het was deze week weer goed raak met langdurige regenval en dat betekent al gauw overstroomde straten in Pattaya. De overlast, die het verkeer ondervindt en de ellende voor bewoners van de bewuste straten is eigenlijk al geen nieuws meer, we zijn het gewend.

Toch gebeurde er dit keer iets bijzonders. Op het kruispunt van Second Road en Pattaya South verschenen er plotseling grote vissen in het stromende regenwater. Omstanders waren er al snel bij om de vissen te vangen, goed voor verkoop en consumptie. Hoewel, ik weet nu niet echt of het eten van die vissen uit het bruine vuile water wel zo gezond is.

Waar die vissen vandaan komen is voor de vissers natuurlijk geen vraag, handel is handel. Nu al het water inmiddels is afgevoerd, is het waarschijnlijk, dat de vissen gemist zullen worden in een vijver van een nabijgelegen tempel.

Video: Vissen op straat in Pattaya

Bekijk hier de video:

https://youtu.be/j95mRl3wY9Y

1 reactie op “Vissen op straat in Pattaya (video)”

  1. Joost.M zegt op

    De vis is allemaal Meerval…… echt een vuil watervis. Als zeeman noemden wij die strontbaggers. Kruipen ook in riool. Hebben weinig zuurstof nodig. Als ze uit schoon water komen zijn ze goed te eten en ik zelf doe ze roken… Heerlijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website