Foto uit archief

Eerder deze week werden 33 schone Belgische dames geselecteerd voor de finale van de verkiezing Miss België 2021. Opmerkelijk – althans voor Thailand liefhebbers – was, dat het een geboren Thaise gelukt is om tot die finale door te dringen.

Thanaree Scheerlinck werd in september van het vorig jaar gekozen als Miss Vlaams-Brabant en verdiende daarmee een plek in de finale.

Thanaree Scheerlinck

Thanaree, nu 24 jaar oud, werd in een dorp in de Isaan geboren in een arm gezin. Zij verloor haar ouders en broer door een auto-ongeval en groeide daarna op bij familie. Toen zij elf jaar oud was werd zij geadopteerd door haar Belgische ouders.

Thanaree is inmiddels een zelfstandig schoonheidsspecialiste in Wemmel én gekroond tot Miss Vlaams-Brabant. “Na mijn adoptie ging in België een leven met kansen voor me open, nu wil ik dit land vertegenwoordigen”

Miss België 2021

De finale zou onder normale omstandigheden rond deze tijd worden afgewerkt, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Men denkt nu aan april/mei van dit jaar, maar dat zal afhangen van de dan geldende regels ter beperking van de verspreiding van het coronavirus.

De kandidaten

Het Laatste Nieuws vond het niettemin al een goed idee om de 33 kandidaten van de finale aan de lezers voor te stellen. Gaat u er maar eens rustig voor zitten en maak uw eigen keuze van wie de titel zou kunnen gaan winnen. Ik vind, dat Thanaree, nummer 5 in de fotoreeks,  een heel goede kans maakt, maar zij heeft wel te maken met meer zeer aantrekkelijk uitziende Belgische schoonheden. Zie voor de foto’s: https://www.hln.be/

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website