Slang kussen? Geen goed idee (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
11 januari 2016

Een slang kussen tijdens een slangenshow op Phuket gaat vaak goed maar soms gaat het ook goed fout. Deze Chinese toeriste draagt daar voor de rest van haar leven de gevolgen van.

In Thailand kan je allerlei shows met dieren bezoeken: apenshows, papegaaienshows, olifantenshows, krokodillenshows en noem maar op. Dierenbeschermingsorganisaties roepen al jaren dat toeristen deze shows moeten mijden, maar daar wordt niet altijs gehoor aan gegeven. Soms nemen de dieren wraak en dan blijkt het weer dat ze onvoorspelbaar zijn.

Je moet je ook afvragen of een normaal denkend mens een slang kussen zou kussen, ook als wordt dat gevraagd bij een zogenaamde reptielenshow.

Een 29-jarige Chinese toerist die een slangenshow bezocht op Phuket in Thailand weet dit nu ook. Ze probeerde de python te kussen, maar deze had hele andere plannen met het gezicht van de vrouw. De vrouw moest naar het ziekenhuis worden gebracht en kreeg vijf hechtingen in haar neus. De vrouw heeft na het incident 135.000 baht schadevergoeding gekregen van de organisatie.

Video: Slang kussen, gen goed idee

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/Xo-kzr0Kgiw[/youtube]

 

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Slang kussen? Geen goed idee (video)”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Poseren met leeuwen, schorpioenen, wurgslangen om je nek, ik doe er nooit aan mee. Hoewel het leven niet zonder risico’s is ben ik enigszins risicomijdend ingesteld en dit soort activiteiten vallen in de categorie die voor mij geen enkele toegevoegde waarde hebben.

 2. John Chiang rai zegt op

  Voor die slang een mooie afwisseling in zijn dagelijkse menu,een keertje Chinees eten. Ik zou liever wat anders kussen,waarbij je uiterst voorzichtig zijn moet,omdat zelfs het mooiste vrouwtje zich later als een slang ontpoppen kan.

 3. Piloe zegt op

  Ik maakte dezelfde show mee in Chiangmai. Nadat de jonge trainer de slang had gekust vroeg hij of er iemand in het publiek het wou nadoen. Ik ging naar voor maar deed de slang na : ik gaf de jongen een kus! Algemene hilariteit bij het publiek en een verbouwereerde trainer.

 4. Christina zegt op

  Op onze eerste reis door Thailand moesten we er ook aan geloven. Ondanks dat we niet veel zin hadden deze show te gaan zien. De trainer gooide naar later bleek een nep slang in het publiek en ik deel u mede ik kon het niet waarderen. In het vervolg wacht ik buiten wel als iemand dit zo graag wil zien.

 5. Jack G. zegt op

  Dit is niet mijn ding. Bestaan er ook goede slangen voorlichtingsbijeenkomsten in Thailand. Hoe doen ze dat bv bij het slangenmelkerij nabij Silom in Bangkok? Of is dat ook meer show? om te voorkomen dat het bezoek in slaap sukkelt als er geen actie is.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website