Op de website van De Ondernemer stond eerder deze week een uitgebreid interview met de CEO (een vrouw) van Christine le Duc, de bekendste aanbieder binnen de erotiekbranche in Nederland. De omzet van haar bedrijf, dat vooral uit lingerie en seksspeeltjes bestaat, werd in 2020 bijna verdrievoudigd, het beste jaar ooit. Het bedrijf heeft noodgedwongen vol ingezet op de webshop, waarbij de verkoop van (sexy) lingerie ruim 40% steeg.

In een eigen onderzoek van Christine le Duc onder 600 mensen werd gevraagd naar de impact van de lockdown op het liefdesleven. Belangrijkste conclusie: we hebben minder seks en vooral de mannen balen daarvan… Blijkbaar zorgen vrouwen beter voor zichzelf volgens dat onderzoek. Niet alleen steeg de verkoop van lingerie explosief, maar vooral vrouwen hebben ook massaal ‘love toys’ aangeschaft.

Thailand

In Thailand is het verkopen en het in bezit hebben van seksspeeltjes wettelijk niet toegestaan, maar er schijnt een levendige zwarte markt voor te bestaan. Lingerie koop je bij winkels van grote merken, in warenhuizen of zelfs (in tijden zonder lockdown) bij ambulante verkopers, die in de uitgaanswereld opereren.

Annebra

Ik wilde wel eens weten of de verkoop van lingerie tijdens de coronacrisis ook is gestegen. Ik zocht contact met een van de grote merken, Annebra, dat over ruim 20 winkels beschikt in o.a. Bangkok, Pattaya en Phuket. Ik kreeg geen echte informatie over verkoopcijfers, maar duidelijk werd, dat hun webshop een groot succes is. Dat zal bij de andere grote merken niet anders zijn.

Uitgaansleven

Nu het uitgaansleven in Thailand zeer beperkt, zo niet tot nul gereduceerd is, zal ook het aantal buitenechtelijke vrijpartijen drastisch zijn verminderd. Het lijkt mij dan ook aannemelijk, dat de eigen partner meer aandacht krijgt en om die aandacht nog te versterken wordt veel nieuwe (sexy) lingerie gekocht.

Tenslotte

Bij mij thuis is er door de lockdowns qua seks niet veel veranderd. Ik zit in een leeftijdscategorie, dat bijna elke dag seks heeft: bijna op maandag, bijna op dinsdag, bijna op woensdag, enz….. (Oud grapje)

1 reactie op “Ook in Thailand stijgt de verkoop van lingerie in coronatijd”

  1. Martin zegt op

    Oude grapjes vertellen altijd de waarheid Gringo 55555


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website