In bruisend Bangkok en in de provincie Krabi had je ze in maart zomaar tegen kunnen komen: vier acteurs uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’! De verhaallijn van de 25-jarige en langstlopende Nederlandse serie bracht ‘GTST’ personages Nina Sanders, Bing Mauricius, Sacha Kramer en Noud Alberts naar tropisch Thailand.

Op uitnodiging van Tourism Authority of Thailand reisde de cast en crew van “Goede Tijden, Slechte Tijden” eind maart af naar Thailand om daar een week lang scenes voor de serie op te nemen. Deze luxueuze reis levert in totaal drie exotische afleveringen op. Tijdens de opnames was het business as usual voor acteurs Marly van der Velden, Everon Jackson Hooi, Gaby Blaaser en Ruud Feltkamp, maar gelukkig was er ook tijd voor ontspanning en wellness. Het waren vooral Goede Tijden in Thailand, maar of dat ook zo blijft..? Op dinsdag 7 juni om 20:00 uur op RTL 4 is de eerste aflevering te zien.

Met jaarlijks vele bezoekers is Nederland een belangrijke markt voor Thailand. Om de promotie van het land een extra boost te geven is Tourism Authority of Thailand een samenwerking gestart met “Goede Tijden, Slechte Tijden” en speelt de verhaallijn van de serie zich deze week deels in Thailand af. Tijdens de opnames is er keihard gewerkt om alles in goede banen te leiden en tegelijkertijd om de acteurs tussen de bedrijven door van de Thaise keuken te laten genieten en in de watten te leggen. Je kunt toch niet naar Thailand afreizen zonder een duik te nemen in dat kraakheldere water of even te relaxen op dat droomstrand? Om de werkweek ontspannen af te sluiten stonden de deuren van de spa in het Sofitel Krabi Phokeethra Resort op de laatste avond open voor cast en crew. Hard werken en maximaal genieten gaan in Thailand namelijk moeiteloos hand in hand!”

De cast en crew begonnen de opnames in Bangkok waar zij overnachtten in het luxe Chatium Riverside hotel. Reden voor het bezoek aan Thailand is dat Bing (gespeeld door Everon Jackson Hooi) voor zaken naar Thailand moet en zijn verloofde Nina (gespeeld door Marly van der Velden) meeneemt om stoffenwinkels te bezoeken voor haar eigen bedrijf. Daar kan ze de hulp van haar vriendin en collega Sacha (gespeeld door Gaby Blaaser) goed bij gebruiken. Als romantische verrassing regelt Sacha op haar beurt weer dat haar vriend Noud (gespeeld door Ruud Feltkamp) ook mee kan op deze reis.

In Bangkok bezoeken de twee stelletjes o.a de Floating market, een van de mooiste en oudste tempels in de stad, Wat Suthat en genieten ze van het unieke uitzicht bij de Red Skybar. Naast business was er gelukkig ook tijd voor wat pleusure! De vier acteurs reisden na de opnames voor de serie met Bangkok Airways af naar Krabi waar ze konden genieten van wat welverdiende ontspanning. Met een traditionele longboat arriveerden ze bij het Tup Kaek Sunset Beach resort. Leuk weetje, op dit resort is ook de film ‘Hangover 2’ opgenomen. Op dit prachtige strand hebben ze na de genoten van een heerlijke massage, het idyllische uitzicht en maakten ze een snorkeltrip in het kraakheldere water. De personages boeken ook een excursie om het natuurgebied van Krabi te ontdekken.

Het zijn natuurlijk niet alleen maar ‘Goede Tijden’ in Thailand, maar welke spannende avonturen het viertal verder mee gaat maken zie je volgende week in de afleveringen van 7, 9 en 10 juni om 20:00 op RTL 4.

Zie voor meer info over Thailand, de plekken waar de GTST-cast verbleef en de andere reismogelijkheden www.tourismthailand.org.

2 reacties op “Cast ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ in Thailand”

  1. Slagerij van Kampen zegt op

    Interessant zou het natuurlijk worden als een deel van de serie zich zou gaan afspelen in Thailand. Niet de toeristische façade maar meer conform de werkelijkheid. Een van de protagonisten van GTST besluit bijvoorbeeld in zee te gaan met een Thaise schone. Bruidsschat, veeleisende schoonfamilie, verplichte huizenbouw en misschien teleurstelling, bedrog, scheiding en bankroet! Genoeg ingrediënten voor interessante soap lijkt mij! Zelfs voor Nederlandse kijkers!

  2. Jack G. zegt op

    Ik behoor niet tot de doelgroep van GTST maar dit programmaatje heeft veel trouwe jonge kijkers die elke dag kijken en zeer gevoelig zijn voor dit soort sluikreclames. GTST is 1 van de weinige TV programma’s waar jongeren nog naar kijken. Ik heb begrepen dat TV kijken uit is bij deze doelgroep. Welke programma’s ook geschikt zijn om in Thailand op te nemen? Zou ik zo snel niet weten. De TAT heeft best een goede keus gedaan. Is er al ‘Ik vertrek’ in Thailand opgenomen? Dat staat programma ook altijd garant voor ellende en tegenslagen. Rob de Tuinman die een Hollands tuintje komt aanleggen voor een Hollander in de Isaan lijkt mij wel boeiend.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website