Bijen vallen Thaise monniken aan: 19 zwaargewond

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
24 juni 2012

Een zwerm bijen heeft in het noorden van Thailand een groep monniken aangevallen. Als gevolg hiervan moesten 76 monniken naar het ziekenhuis. Sommigen zijn er slecht aan toe, zo schrijft Bangkok Post.

Naren Chotirosnimitr, directeur van het Maharaj Nakorn Chiang Mai Hospital legt in de krant uit dat negentien monniken zwaargewond raakten. Zes verkeren in een coma, hun bloeddruk is alarmerend laag.

Een bijensteek kan fataal zijn als men meerdere steken krijgt en er allergische reacties ontstaan. Typische symptomen van een allergie zijn ademhalingsmoeilijkheden en misselijkheid. Bij sommige slachtoffers kan de bloeddruk gevaarlijk dalen.

De monniken waren in de Chedi Luang Worwiharn tempel de vloer aan het aanvegen, toen de bijen aanvielen. Waarom de beestjes dat deden, is niet duidelijk. In de buurt van de tempel zijn veel bijennesten. De monniken zullen de bezoekers waarschuwen voor de razende bijen.


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website