Airco service door vrouwen in Pattaya

Door Gringo
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , ,
7 augustus 2016

U weet hoe dat gaat, zo af en toe, maar wel regelmatig moet u de airco units in uw huis in Thailand laten nakijken en schoonmaken. De meeste mannen laten dat soort akkefietjes door hun Thaise vrouw opknappen, die belt een servicebedrijf en maakt een afspraak. Meestal komt er dan een ploegje jonge mannen opdagen om de klus te klaren.

Onderhoudsploeg

Mannen, zei ik? Kan dat niet door vrouwen gedaan worden dan? Jawel, sinds kort is er een mogelijkheid om een ploegje vrouwen te laten komen om het onderhoud aan uw airco units te verzorgen. Een zeer aantrekkelijke en rondborstige dame van 26 jaar, genaamd Nong Manao (Miss Limoen), heeft haar bedrijf – “Dee Taworn Air Service” (vrij vertaald als ‘altijd goed air conditioner onderhoud’) – op een zakelijke Facebook pagina gezet en sindsdien gaan de zaken uitzonderlijk goed. Van 2 klusjes per dag is het werk gestegen naar 4 á 5 werkopdrachten per dag.

Ondeugende gedachte

Nee meneer, zet die ondeugende gedachte uit uw hoofd want het bedrijf werkt alleen aan uw airco units en verleent geen aanvullende diensten. Daar zijn er andere gelegenheden in Pattaya genoeg van. Het beste is maar, dat u uw routine niet onderbreekt als u Thaise vrouw een afspraak gemaakt heeft, plant u voor die dag maar een lange wandeling, gaat poolen met een vriend of duikt gewoon de kroeg in, zoals u altijd gewend bent. Als u een vrouw heeft met een jaloerse aard moet u zeker niet thuisblijven als de onderhoudsploeg op komt dagen.

Interesse

Het is uiteraard wel bijzonder dat deze firma alleen vrouwen in dienst heeft en Manao – haar echte naam is Suthanut Khamsom – begrijpt ook best, dat er veel mensen opbellen, die wel geïnteresseerd zijn, maar niet in datgene wat zij aanbiedt. “Ik krijg vaak genoeg telefoontjes van mensen die een ander soort van dienstverlening wensen. Zij vragen dan of ik alleen kan komen! Anderen willen gewoon een praatje en weer anderen vragen mij uit om samen wat te eten. Maar in al dat ben ik niet geïnteresseerd, ik wil gewoon mijn werk doen”

U, euh sorry, uw Thaise partner kan Manao bellen voor meer inlichtingen en een afspraak op nummer 087 – 812 5209

Bron: Thaivisa/Thairath

4 reacties op “Airco service door vrouwen in Pattaya”

 1. rentenier zegt op

  Het lijkt me een prettig en deskundig serviceteam te zijn om over de vloer te hebben. Als er een ‘dame des huizes’ in het spel is, kan de kat maar beter van huis gaan om ‘complicaties’ te voorkomen. Als de airco’s een goede onderhoudsbeurt hebben gehad zodat het ‘serviceteam’ niet weer snel moeten opdraven, is dat ook mooi meegenomen. Jammer dat ik niet van Airco’s houdt, gewoon ‘n slaapkamer op ‘n hoek van het huis zodat 2 ramen tegenover elkaar open kunnen voor de nodige luchtstroom en eventueel en Fan aan. Tijdens een hevige excersize zou het wel eens prettig kunnen zijn om in een koelere omgeving bezig te kunnen zijn.

 2. prometheus zegt op

  leuk artikel, maar……..
  uw rondborstige dame in dit artikel blijkt een Ladyboy te zijn.

  http://www.thaivisa.com/forum/topic/936464-sexy-female-air-unit-cleaner-turns-out-to-be-busty-ladyboy/

  • rentenier zegt op

   ‘Raar maar waar’ en toch mooi! zie ‘ze’ liever dan de gemiddelde Thaise man.

 3. joop zegt op

  En wat is er verkeerd aan een ladyboy, als hij [ zij ] haar werk maar goed doet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website