In februari 2020 begint weer een nieuwe opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam onder de titel “Minor ‘Building Partnerships in Southeast Asia (Thailand)’. Onderdeel van deze opleiding is, dat studenten contact maken met een Nederlands bedrijf of organisatie, geïnteresseerd in Thailand, waarvoor dan een opdracht tijdens een missie in Thailand wordt uitgevoerd.

Evenals bij vorige opleidingen hebben wij – in samenwerking met de Stichting Thailand Zakelijk – hiervoor oproepen van studenten geplaatst en ook dit keer zullen wij dat doen. Hier is de eerste oproep van Kenneth Dalusong:

“Hi! Ik ben Kenneth Dalusong, een 24-jarige student en in februari start ik mijn Minor ‘Building Partnerships in Southeast Asia (Thailand)’ aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Voor deze minor heb ik een passende opdracht nodig van een Nederlands bedrijf of organisatie die geïnteresseerd is in het opbouwen van partnerschappen in Zuidoost-Azië met de nadruk op Thailand, omdat ik voor dit bedrijf vier weken naar Bangkok zal gaan.

De opdracht moet gericht zijn op het opbouwen van professionele partnerschappen in Thailand voor een Nederlands bedrijf of organisatie. Tijdens de minor zal ik minimaal 15 afspraken hebben op de aangewezen bestemming (bijvoorbeeld bedrijven bezoeken of specialisten uit de branche ontmoeten). Het doel van de onderzoeksmissie is om een tastbaar eindproduct te produceren dat waarde toevoegt aan de opdrachtgevende organisatie.

Een paar voorbeeldopdrachten zijn: Het vinden van een markttoegang (onderzoek/verkoop); het vinden van een potentiële distributeur voor de Nederlandse producten; een zakenpartner zoeken om Nederlandse expertise te bieden op de aangewezen bestemming.

Als je nog meer voorbeelden wilt van activiteiten die deel kunnen uitmaken van de opdracht, of als je interesse hebt om mijn aanbod aan te nemen, kun je contact met mij opnemen via telefoon 06 38372767 of via e-mail kenneth.dalusong@gmail.com

Met vriendelijke groet, Kenneth Dalusong“

1 reactie op “Minor Building Partnerships in Thailand”

  1. James Post zegt op

    Mijn bedrijf is momenteel betrokken in een identiek programma, welke vorige maand van start ging.

    Tot dusver zijn mijn ervaringen positief.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website