Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor Nederlandse innovatie in de sector circulaire economie van Thailand? De ambassade publiceerde een factsheet dat inzicht geeft in de transformatie van Thaise bedrijfsmodellen en operaties naar een circulaire economie.

Aangezien de vraag naar groene consumptie zal groeien en bedrijven innovatieve manieren blijven ontwikkelen om afval en bijproducten te gebruiken, veranderen de beperkingen en uitdagingen van Thailand. Afvalverwerking zal kansen bieden voor Nederlandse bedrijven, die met geavanceerde technologie oplossingen kunnen aanbieden.

De factsheet over Circulaire Economy in Thailand kun je hier downloaden: bit.ly/FactsheetCircularEconomy

Bron: Facebookpagina van Nederlandse ambassade Thailand

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Factsheet Circulaire Economie van Nederlandse ambassade Bangkok”

 1. TheoB zegt op

  Citaat uit het factsheet: “Nevertheless, the country is more aware than ever of the threat that plastic
  waste poses on the ecosystem and the environment.”
  Lekker optimistische en vage bewoordingen. Als het bewust zijn van de dreiging stijgt van 0,00% naar 0,01% is dat een gigantische stijging, maar absoluut stelt het natuurlijk geen ene reet voor.
  Mijn ervaring in de stad en op het platteland is dat het gros van de Thai nog steeds ervan uitgaat dat plasticafval uiteindelijk voedsel is voor organismen. Het land ligt bezaaid met plasticafval.
  Er ligt letterlijk en figuurlijk een schone taak voor de overheid om de bevolking te informeren en motiveren om plastic in te leveren voor verwerking. Dan pas zal de plasticvervuiling van land en zee goed teruggedrongen worden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website