De werkzaamheden aan een van de twee start- en landingsbanen van Suvarnabhumi Airport hebben tot nu toe nog niet tot belangrijke vertragingen geleid. Vrijdag werd begonnen aan reparatie van de baan. Het werk moet in mei klaar zijn.

Wanneer vluchten één tot drie uur worden vertraagd, krijgen de passagiers snacks aangeboden. Bedraagt de vertraging langer, dan krijgen ze een gratis warme maaltijd.

De werkzaamheden gaan zeker tot 5 mei 2017 duren. De landingsbaan kan normaal 34 start en landingen per uur aan, maar dit aantal gaat tijdens de werkzaamheden terug naar 26.

Luchthaven Suvarnabhumi is uit haar jasje gegroeid door de toename van reizigers. Pas in 2019 krijgt Suvarnabhumi meer lucht dan moet de nieuwe terminal klaar zijn. De capaciteit van de luchthaven zal dan toenemen van 45 miljoen passagiers per jaar naar 75 miljoen.

Bron: Bangkok Post

2 reacties op “Werkzaamheden start/landingsbaan luchthaven Suvarnabhumi: nog geen vertragingen”

  1. Angela Schrauwen zegt op

    Wij kwamen zondag 5 maart in Bangkok op het normale uur aan maar onze connectie naar Phuket had 2u. Vertraging. Weet niet wat de reden was maar onze 2 koffers kwamen niet mee! Thai airways heeft ze ’s avonds aan het resort afgeleverd. Gelukkig want met winterkleren in 33 graden is niet fijn…

  2. fred zegt op

    Afgelopen Zaterdag 4-04 terug naar NL hebben 1 uur staan wachten voor we weg konden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website