Een 20-jarige minibus bestuurder op Koh Samui is gearresteerd voor een poging om twee Nederlandse toeristen te verkrachten na terugkeer van een Full Moon Party op Koh Phangan.

De Thaise jongeman ontkent de beschuldiging maar gaf toe dat hij gevochten had met de twee vrouwen omdat hij onder invloed was van drugs.

De politie ontving ’s ochtends om 4:50 uur plaatselijke tijd een melding van een poging tot verkrachting. Het ging op twee vrouwen uit Nederland van 28 en 27 jaar oud. De twee toeristen logeerden in het Nova Samui Hotel op Koh Samui.

De vrouwen hebben op de avond van 30 oktober veerboottickets inclusief taxivervoer gekocht bij een boekingskantoor, om naar de Full Moon Party op Koh Phangan te gaan. Na afloop werden zij opgehaald door de verdachte chauffeur in een minivan. Er waren nog 5 tot 6 buitenlanders in het busje die eerste werden afgezet bij hun hotel. Daarna reed de chauffeur niet direct door naar het hotel van de twee vrouwen, maar reed naar een afgelegen plek bij Bophut.

Nadat hij het busje had geparkeerd, viel hij de vrouwen aan. Zij verzette zich hevig en schreeuwden om hulp. De verdachte vluchtte vervolgens met het busje.

Nadat ze ontsnapt waren wisten ze de politie te waarschuwen. De politie kwam de bewuste taxichauffeur snel op het spoor en arresteerde hem thuis. Na een confrontatie bevestigende de vrouwen dat hij de dader was.

De verdachte ontkent dat hij de vrouwen probeerde te verkrachten. Wel gaf hij toe met de vrouwen gevochten te hebben omdat hij naar zijn zeggen drugs had gebruikt en daardoor nogal opgefokt was. Een drugstest wees uit dat de man drugs had gebruikt.

De verdachte blijft in hechtenis en zal worden vervolgd.

Bron: Pattaya Daily News

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website