Taylor Swift (Editorial credit: Brian Friedman / Shutterstock.com)

De Thaise premier Srettha Thavisin zegt teleurgesteld te zijn over het feit dat Taylor Swift haar wereldtournee beperkt tot exclusieve optredens in Singapore, zonder andere Zuidoost-Aziatische landen, waaronder Thailand, te bezoeken.

Dit is aan het licht gekomen door een mogelijke geheime deal waarbij Singapore tussen de 2 en 3 miljoen dollar per concert zou betalen voor exclusieve optredens van Swift in de regio. Deze overeenkomst heeft geleid tot zes uitverkochte concerten in het nationale stadion van Singapore, die deel uitmaken van Swift’s wereldtournee, die recentelijk in Australië van start is gegaan.

Premier Thavisin bekritiseerde de Singaporese overheid voor het op een sluikse manier bemachtigen van deze exclusiviteit. Hij gelooft dat als Swift in Thailand had opgetreden, het evenement goedkoper had kunnen worden georganiseerd, met potentiële voordelen zoals het aantrekken van meer sponsors en toeristen. Ondanks de noodzaak van een aanzienlijke subsidie om Swift naar Thailand te halen, is Thavisin van mening dat de economische voordelen die concerten kunnen brengen, het waard zouden zijn geweest.

Hij uitte zijn frustratie over het gemiste economische potentieel en de toegevoegde waarde die een concert van een internationale ster als Taylor Swift aan de Thaise economie had kunnen bieden.

Bron: Sky News

5 reacties op “Taylor Swift en haar exclusieve concertreeks in Singapore wekt frustratie bij de Thaise premier”

 1. Zijn er in Thailand geen belangrijkere zaken waar Srettha zich druk om moet maken? Zoals de verkeersveiligheid en de aanhoudende luchtvervuiling?

 2. Rob zegt op

  Ach Peter het is maar net waar je je prioriteiten legt.

 3. Erwin zegt op

  Waarom heeft die dat idee niet zelf bedacht.
  Achteraf is makkelijk om commentaar te leveren.
  Slimme zet van Singapore toch

  • Ger-Korat zegt op

   Waar de Thais klagen als Nederlanders stroopten de Indonesiers hun mouwen op en hebben in no-time een fonds van 64 miljoen USD beschikbaar, lees ik vandaag in de Bangkok Post. Hiermee kunnen dan evenemten zoals genoemde concert in de toekomst worden geregeld zodat deze daar wel plastsvinden. Ben je de premier dan regel je toch iets soortgelijks.

 4. Jan Nagelhout zegt op

  Peter, vermoedelijk wou ze er niet heen, omdat je bij zingen wel wat lucht nodig hebt. 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website