De redactie van Thailandblog ontvangt veel vragen over de overstromingen in Thailand. Helaas kunnen we niet op iedere individuele vraag ingaan, dat kost teveel tijd. Graag je begrip hiervoor.

Er blijkt behoefte te bestaan aan landkaarten waarop de overstroomde gebieden staan. Deze zijn natuurlijk beschikbaar, sommigen in het Thais en anderen in het Engels. Ik heb ze even op een rijtje gezet.

De redactie kan niet garant staan dat de getoonde informatie juist en actueel is.

De volgende kaarten van de overstromingen zijn beschikbaar:

– Thailand Flood Monotoring System: http://flood.gistda.or.th/

– Thailand Flood Map: http://www.thaiflood.com/en/

– Thailand tourism update http://www.thailandtourismupdate.com/map.html

– Water Measurement System http://dds.bangkok.go.th/Canal/ (geeft inzicht in het waterniveau van de kanalen en rivieren in Bangkok).

– Kaart van overstroomde wegen: http://maintenance.doh.go.th/test.html (Een rode auto betekent dat de weg is overstroomd en onbegaanbaar. Een groen auto betekent dat de weg is overstroomd, maar nog wel begaanbaar. De blauwe lijn verwijst naar de wegomleggingen).

Meer informatie over overstromingen in Thailand:

– TAT nieuws: www.tatnews.org/situation_update/

– Thaise weerdienst: www.tmd.go.th/en

– Bangkok Post: www.bangkokpost.com/

– The Nation: www.nationmultimedia.com/

 

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Overstromingen Thailand in kaart gebracht”

  1. Miek37 zegt op

    Ik begrijp dat er veel behoefte is aan updates over de overstromingen en dat is ook alleen maar te prijzen dat jullie daar zo accuraat in voorzien alleen maakt de hoeveelheid aan topics over dit onderwerp het er niet echt overzichtelijk op.

    Als ik op de Home knop klik krijg ik op de eerste overzichtspagina 19 blogs in beeld waarvan 14 zijn gewijdt aan de overstromingen, kan dat niet anders, dat je bv een update plaatst onder een al bestaande blog, het gaat mij ook om de reacties die ik interessant vind om te lezen maar dan wel graag onder elkaar. 😉


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website