De Thaise nieuwszender MCOT laat op haar website weten dat er op het strand van Patong Beach (Phuket) een lichaam gevonden is van een Nederlandse toerist.

Bangkok Post

Bangkok Post meldt dat het gaat om een 26-jarige Nederlandse man. Hij werd zondagochtend drijvend in zee gevonden voor de kust van Patong Beach in Phuket ter hoogte van de wijk Kathu.

De man, later geïdentificeerd als Stephan Henricus Maria B., werd om 8.30 uur plaatselijke tijd ontdekt tegenover het Graceland Resort & Spa op Thaweewong Road, door langsvarende Longtailboats en Jetski verhuurders.

Volgens een arts die het lichaam ter plaatse onderzocht was de heer B. al vier uur eerder overleden. Zijn nek vertoonde verwondingen evenals zijn voorhoofd. Er is een kans dat hij overvaren is en geraakt door een schroef van een boot.

Hij werd gevonden met een zwarte zwembroek en een waterdicht tasje om zijn nek. Daarin zat zijn paspoort en verder had hij 5.200 baht en 1.850 euro in contanten in hetzelfde tasje. Zijn lichaam is overgebracht naar Patong Hospital voor nader onderzoek.

De plaatselijk politie houdt rekening met twee scenario’s. Hij is ’s ochtends vroeg gaan zwemmen en is per ongeluk overvaren. Daarnaast wordt er ook onderzocht of hij mogelijk vermoord is en later in zee gedumpt.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website