De 25-jarige schildpad Om Sin bij wie bijna duizend munten zijn maag zijn gehaald, maakt het goed. Door bijgeloof gooiden de bezoekers van het Sea Turtle Conservation Centre van de marine in Chon Buri muntjes in het bassin van de schildpad.

De gooiers van de muntjes denken dat dit zou zorgen voor een lang en gelukkig leven. Dat geldt niet voor de schildpad want die was er bijna aan dood gegaan.

Directeur Nantrika van het Aquatic Animal Research Centre laat nu weten dat het good gaat met het beestje. De schildpad kan weer normaal zwemmen en zich bewegen. De schildpad heeft nog half jaar begeleiding nodig om volledig te herstellen van de operatie.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Geopereerde schildpad met duizend munten in zijn maag maakt het goed”

  1. T zegt op

    Mooi nieuws natuurlijk maar je mag toch eigenlijk verwachten dat een organisatie die zich sea turtle conservation centre noemt had kunnen weten dat met dit beestje kon gebeuren als het tussen al die muntjes zou moeten zwemmen…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website