(achiaos / Shutterstock.com)

De gemeente Bangkok (BMA) wil begin volgende maand 53 quarantaine centra met 6.013 bedden openen. Deze zijn bestemd voor  met Covid-19 besmette personen die in afwachting van ziekenhuisopname zijn, dat heeft gouverneur Aswin Kwanmuang vrijdag bekend gemaakt.

De gemeente is klaar om direct 23 van dergelijke centra te openen, met 3.390 bedden voor patiënten die thuis niet in zelfisolatie kunnen. De gemeente wil ten minste één isolatiecentrum per district openen.

Deze zijn nodig omdat het aantal besmettingen snel toeneemt. Zondag nam het met 15.335 (inclusief 641 in gevangenissen) toe naar 497.302 besmettingen, van wie 334.693 zijn hersteld. Het aantal sterfgevallen waarbij Covid mogelijk een rol speelt steeg met 129 naar 4.059.

Bron: Bangkok Post

1 reactie op “Gemeente Bangkok wil ruim 6.000 extra quarantaine bedden”

  1. HenryN zegt op

    De Bangkok post is nu niet direct de meest betrouwbare krant meer. Men spreekt over besmettingen in plaats van positief test resultaat. Echter de aap komt nu uit de mouw:
    De FDA trekt de Emergency Use Authorization voor de PCR tests in per 01-01-2022 wegens het te grote aantal valse positieven. De CDC heeft hierop gereageerd en zal het verzoek om de test te gebruiken per 31-12-2021 ook intrekken. De reden ,teveel valse positieven en de test kan geen onderscheid maken tussen covid en griep. De laboratoria krijgen nu de tijd om naar een andere test uit te kijken die wel een onderscheid kan maken maar die tests moeten wel eerst goed gekeurd worden.
    De “besmetting”cijfers zijn dus fake en kunnen de prullenbak in. Op meerdere NL websites is dit nieuws te vinden .Ook in Australie zijn er berichten over doorgekomen.
    In Januari 2021 had de WHO al gemeld dat indien de test positief is dat moet overeenkomen met de klinische verschijnselen. Zo niet dan moet de test opnieuw gedaan worden. Maar U zult begrijpen dat dat voor geen meter werkt en in de praktijk ook niet gedaan wordt (te kostbaar)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website