Een gruwelijke moord

Door Redactie
Geplaatst in Nieuws uit Thailand, Uitgelicht
Tags:
26 april 2013

Een week nadat hij zijn ex-lover had vermoord en in stukken gehakt, is de dader in zijn woning in Muang (Uthai Thani) door de politie aangehouden. Pradit Suwannaphak (36) heeft de gruwelijke moord bekend. 

Ontkennen had ook weinig zin, want het bewijsmateriaal sprak boekdelen. In zijn woning werden dezelfde industriële plastic zakken gevonden als waarin hij de armen, benen en de romp van het slachtoffer had gestopt en in diens auto werden vingerafdrukken van Pradit gevonden.

Noodle-verkoper Pradit had een jaar een homoseksuele relatie gehad met Kriangkrai Khwan-on, een 24–jarige bankemployee, nadat ze elkaar op Facebook hadden ontmoet. Pradit zegt het slachtoffer honderdduizenden baht te hebben gegeven om een auto te kopen en betalingen voor zijn condominium te verrichten. [Hoe komt een noodleverkoper aan zoveel geld?]

Op de avond van de moord ging het slachtoffer op bezoek bij Pradit en vroeg om 20.000 baht voor een neuscorrectie. Pradit weigerde; ze waren immers al uit elkaar en hij vermoedde dat Kriangkrai een nieuwe vriend had. Kriangkrai zou toen gedreigd hebben een videoclip op YouTube te uploaden met beelden van een vrijage. Ze kregen ruzie, Pradit pakte een pistool en doodde hem met één schot in zijn hoofd.

De volgende ochtend pakte Pradit een vleesmes en sneed de armen, benen en het hoofd van het slachtoffer af. Armen en benen gingen in één zak, de romp in een andere. Die zakken dumpte hij in een drooggevallen kanaal in Chai Nat. Dorpelingen ontdekten de zakken nadat ze een hond hadden gezien met een lichaamsdeel in zijn bek.

Pradit zegt het hoofd van Kriangkrai in brand hebben gestoken en daarna de schedel in een emmer in een vijver in Muang (Uthai Thani) te hebben gegooid. De auto van het slachtoffer liet hij achter bij een ziekenhuis in Nakhon Sawan. De politie heeft de schedel inmiddels gevonden. Eerder werd een tandarts als verdachte aangehouden, maar die bleek onschuldig te zijn.

(Bron: Bangkok Post, 26 april 2013)


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website