Bij een postbode in Bang Saphan Noi district in Prachuap Khiri Khan zijn duizenden poststukken gevonden. Een berg van brieven en andere postukken waaronder belangrijke documenten zoals bankbrieven, belastingformulieren, cheques en andere post stonden opgestapeld in zijn huis in het dorp Ban Chong Lom.

Diverse Thai in de regio hadden bij het postbedrijf geklaagd dat zijn geen post ontvingen, maar met de klachten werd niets gedaan. Een bewoner vertelde aan Bangkok Post dat hij op het laatst zelf maar de post is gaan ophalen bij de bank en andere instanties waarvoor hij veel kilometers moest reizen. Sommige buurtbewoners kregen gerechtelijke bevelen die nooit is aangekomen en belandden daardoor bijna in de gevangenis.

Gedupeerden vertelde dat ze klachten hadden ingediend bij het postkantoor van Bang Saphan Noi, maar dat er geen actie was ondernomen. Hij moest zich wenden tot sociale media om zo de betrokken instanties te dwingen het probleem aan te pakken.

Theerapong Thepmanee, hoofd van het postkantoor van Prachuap Khiri Khan, heeft woensdag zijn verontschuldigingen aangeboden aan alle getroffen Thailand Post-klanten voor de niet-bezorgde post.

Bron: Bangkok Post

7 reacties op “Duizenden niet-bezorgde post gevonden bij postbode in Prachuap Khiri Khan”

 1. walter zegt op

  Zal beslist niet de enige zijn. Hier in BangBautong is ook
  veel ‘verloren’ gegaan. Post die ik destijds aan mijn vriendin
  hier stuurde, is nooit aangekomen. Na 4x nooit meer iets verzonden.
  Postbedeling is ronduit slecht! Grote stukken worden ook niet aan huis geleverd.
  Moet je zelf kilometers ver gaan afhalen…

 2. ruud zegt op

  Hij zou ook zijn verontschuldigingen aan moeten bieden voor het feit, dat hij niets heeft gedaan met de klachten over de niet bezorgde post.
  Hij zou samen met de postbode naar een inactieve post overgeplaatst moeten worden (zonder salaris uiteraard).

 3. wil zegt op

  Toevallig kregen wij vandaag ook weer eens post (Hua Hin), namelijk een Kerstkaart van 2018. Zal misschien ook daar tussen gezeten hebben. Nee, maar alle gekheid op een stokje, je zal maar op belangrijke papieren zitten te wachten en er komt niets. Moet wel heel eerlijk zijn, in Nederland gebeurd dit ook.

  • Nicky zegt op

   Idd. In Nederland gebeurt dit ook. Mijn kerstkaarten kwamen overal binnen 8 dagen op hun bestemming. Belgie, Frankrijk, Duitsland. Zelfs USA. In Nederland precies een maand later.

 4. Cornelis zegt op

  Gebeurt vaker. Mijn partner ging zich beklagen over de lokale bezorging bij het hoofd van het postkantoor in de nabije stad en dat resulteerde in de bezorging van een forse stapel post van de voorbije maanden.

 5. Stefaan zegt op

  Gezien de klachten had de post toch steekproeven kunnen doen, en snel bij die postbode zijn uitgekomen. Alleen al door op kaart de klanten met klachten te pinnen, zouden al snel enkele verdachten aan het licht gekomen zijn.

  • theoS zegt op

   Wordt niks aan of mee gedaan. De postbode waar ik woon maakte alle brieven open om te kijken of er geld in zat en gooide deze daarna weg. Heeft hij een jaar gedaan voor men er achter kwam. Niet meer doen heh.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website