Bangkok Suvarnabhumi Airport

De beheerder van de zes grote vliegvelden, Airports of Thailand (AoT), stopt met het uitbesteden van werk. De reden hiervoor is dat externe dienstverleners vaak voor problemen zorgen zoals stakingen en een mindere kwaliteit. 

AoT gaat daarom twee dochterbedrijven oprichten die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging en een aantal gronddiensten.

De bagageafhandeling op Suvarnabhumi blijft in handen van Thai Airways International en Bangkok Flight Services Co met de AoT er als derde partij bij. De beveiliging op Suvarnabhumi en Phuket en op de belastingvrije zones wordt volgend jaar overgenomen, wanneer de contracten met de huidige bedrijven aflopen.

AoT-president Nitinai schat dat voor alle luchthavens tweeduizend man nodig zijn.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Airports of Thailand (AoT) stopt met het uitbesteden van werk”

  1. Franky R. zegt op

    Als de mindere kwaliteit en stakingen het gevolg zijn van te lage lonen, dan gaat ook het oprichten van de dochtermaatschappijen niet helpen, is zo een beetje mijn inschatting…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website