Bangkok is beroemd om zijn nachtleven. Er zijn verschillende straten in de Thaise hoofdstad die nachtbrakers en feestbeesten aantrekken. Sukhumvit Soi 11 is een van de bekendste en is uitgegroeid tot een begrip.

Je vindt hier een geweldige reeks bars, restaurants en nachtclubs aan beide kanten van de straat. Dankzij de enorme verscheidenheid van de entertainment in Sukhumvit Soi 11 is er altijd wel iets wat bij jou past.

Je kunt met een taxi naar Sukhumvit Soi 11 of je stapt uit bij BTS Skytrain station Nana.

Video: Het nachtleven van Sukhumvit Soi 11

Bekijk de video hieronder:

[youtube]http://youtu.be/b7yGca73XK4[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Uitgaan in Bangkok: Het nachtleven van Sukhumvit Soi 11 (video)”

 1. marianne h zegt op

  Pat pong klinkt bekender dan Sukhumvit 11 …. haha

 2. Jan Hoekstra zegt op

  Nachtleven? Om 2.00 uur is de gezelligheid over in Bangkok sinds de militaire machtsovername. Ik hoop dat dit binnenkort ook weer eens wordt aangepast. Om 0.00 uur wordt het pas druk in de grotere discotheken en om 2.00 uur is het dan weer over, dat is toch jammer.

  Wil je naar huis om 2.00 uur dan zet geen taxi zijn meter aan, begrijp die chauffeurs ook wel. Zij krijgen nu geen 100 of 200 baht meer van de discotheken waar feestgangers voorheen werden afgezet om tot het ochtendgloren door te feesten. Nee, nu moeten we van militaire papa om 2.00 uur naar bed.

  • Sjaak S zegt op

   Beste Jan, in welk deel van de eeuw leef jij? Sinds welke militaire machtsovername? Deze sluitingstijd is al zo’n vijftien jaar geleden door Thaksin ingevoerd. Misschien wordt er nu weer meer op gelet, maar deze is niet door het huidige regime ingesteld.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website