Nachtclub Glow in Bangkok is een aanrader voor liefhebbers van underground house, trance en techno.

Voor heavy beats en cutting-edge house muziek moet je zeker even bij Glow gaan kijken. Je moet wel even zoeken want Glow zit in een zijstraat van Sukhumvit Soi 23. In het donker is de nachtclub wat gemakkelijk te vinden dankzij de groene neon-reclame.

Rij voorbij Soi Cowboy (aan je linkerhand), neem de eerste straat rechts en dan de eerste links. Glow zit tien meter verder aan de linkerkant. De toegangsprijzen zijn afhankelijk van welke DJ er draait (maximaal 300 baht met een gratis drankje).

Binnen is het vrij donker maar wel sfeervol door de vele neonkleuren. Er is ook een bovenverdieping met zitplaatsen en een balkon met zicht op de dansvloer. De dj’s variëren van week tot week,de nadruk ligt op de kwaliteit van de muziek. Je komt hier niet om te kijken of bekeken te worden maar vooral om lekker te dansen op goede housemuziek.

Meer informatie Glow Nightclub

  • Openingstijden: 22:00-04:00 uur
  • Adres: 96/4-5 Sukhumvit Soi 23, Bangkok
  • Tel: 02 261 4446
  • Facebook: www.facebook.com/GlowBkk

Video uitgaan in Bangkok: Glow Nachtclub

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/3AAAm_amNbg[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Uitgaan in Bangkok: Glow Nachtclub (video)”

  1. Sir Charles zegt op

    De op Thailandblog enige tijd geleden besproken Nakadia zal op 9 mei in Glow en op 16 mei in The Pier te Pattaya haar DJ-kunsten vertonen, meen dat ze in mei ook nog Koh Chang, Koh Samui en Phuket aandoet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website