Het nachtleven van Hua Hin (video)

Door Redactie
Geplaatst in Nachtleven, Thailand tips, Uitgaan
Tags: , ,
15 september 2019

Hua Hin is een badplaats met stijl en dat zie je ook terug in het uitgaansleven. Niet zo uitbundig als in Pattaya of Phuket, maar wel gevarieerd en gezellig.

Voor een vleugje romantiek en een prachtig uitzicht ga je naar de stijlvolle Skybar in het Hilton hotel. Een drankje is hier wat duurder maar de verkoelende zeebries en de ambiance zijn het waard. Voor iedereen toegankelijk, ook niet hotelgasten, mits fatsoenlijk gekleed.

Live-muziek en een discotheek vindt je onderin het Hilton hotel. Daar kan iedereen naar binnen lopen en geldt geen dresscode. Wie de weg weet loopt nog een stukje door op Nares Damri Alley een klein trapje op en je komt in een steegje met een discotheek, barretjes en karaoke.

Barstraten bij Soi Bintabaht

Bij Soi Bintabaht tref je een concentratie van de bekende barstraten aan inclusief de aanwezige gezelschapsdames en ladyboys. De sfeer is er ongedwongen en relaxt. Drink er een biertje, geniet van de muziek of speel een partijtje poolbiljart. De tientallen barretjes zoals de Kings Bar, Nat Bar, U-Turn, Tina Bar, Orchid Bar, 224 Bar, Mama Mia, etc. nodigen uit om even plaats te nemen en rond te kijken. Het zelfde geldt voor Soi Selakam waar je de keuze hebt uit zeker 20 verschillende barretjes.

Sommige expats geven de voorkeur aan Poolsuk Road om bijvoorbeeld bij de London bar te luisteren naar een liveband die er iedere avond optreedt. De muziek, drankjes en het publiek zorgen voor veel sfeer, er wordt dan ook meestal wel gedanst door een deel van de aanwezigen.

In het noordelijk deel van Hua Hin kan je naar Jailhouse, Top Mark’s, M&A of The Shed. In de omgeving van de nachtbazaar vindt je Sam Sam, Mai Tai, Berny’s Inn, Stonehead, Billy’s Bar, Jaews Bar en nog veel meer horecagelegenheden.

Meer westelijk tref je Paradise, Kittys Saloon, Phoenix, Blue Station, Bamboo Grove, Easy Rider en locale karaoke bars. Op het zuidelijk deel na hebben we nu alle windstreken gehad. Hier kan je naar Stepz, Montagu, Miami Bar, Philips Bar, Linda Bar, Dick’s Office, Butterfly Rock en andere barretjes.

Soi 80

Mocht je denken dat dit alles is? Nee, hoor. In Soi 80 tref je ook een keur aan barretjes aan. Een stuk of 40 nog wel. Met af toe ook een restaurantje er tussendoor.

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website