Check Inn 99 aan Sukhumvit Road (tegenover het Landmark Hotel) dateert uit de jaren ’60 en is daarmee de oudste bar en nachtclub in Bangkok.

Bij Check Inn 99 kun je terecht voor een drankje, livemuziek en Europees of Thais eten. Er zijn al warme snacks verkrijgbaar vanaf 100 baht. De club is vooral legendarisch dankzij de optredens van de liveband en de akoestische sessies.

Je kunt er genieten van akoestische muziek vanaf 18.00 uur tot 20:30 uur. Daarna, vanaf 20:30 tot 01:30 uur, staat de inmiddels fameuze Filipijnse band “Music of the Heart” op het programma. Deze uitstekende coverband speelt golden oldies, moderne hits, dansmuziek en maakt vooral veel plezier.
Je vindt deze gezellige club op Sukhumvit Road b/w Soi’s 5 & 7 in Bangkok (tegenover het Landmark Hotel). Ga je met de Skytrain dan uitstappen bij het Nana station.

Check Inn 99 is geopend van maandag tot en met zaterdag van 17:00-02:00 uur, en op zondag van 14:00-01:30 uur.

Meer informatie: checkinn99.net

Video: Check Inn 99

Bekijk hieronder de video:

[youtube]https://youtu.be/_VzVjRUaL_g[/youtube]

7 reacties op “Check Inn 99, de oudste nachtclub in Bangkok (video)”

 1. Jack G. zegt op

  Leuke tent met een leuke band. Ik ga in november daar weer even buurten.

 2. Edith zegt op

  Veel gezellige avonden doorgebracht in Silom, voordat ze zo’n 25 jr geleden naar Sukhumvit verhuisden. Met de move naar Sukhumvit ging veel van de sfeer verloren, lijkt erop dat het nu weer alive and kicking is.

 3. Johan zegt op

  Nooit van deze tent gehoord zal er onbewust zat keren langs zijn gelopen, ga wanneer ik in Bangkok ben veel naar de Bully’s zit volgens mij dan aan de overkant van deze, maar ga nu in januari hier zeker een keer kijken.

  • Paul Schiphol zegt op

   Hoi Johan, De Check-Inn, heeft een zeer kleine ingang eigenlijk alleen een nis met een portier erin, gevolgd door een gang die naar de club leidt. Dus makkelijk te missen.
   Was hier zelf inmiddels lang geleden ergens rond 1998 met collega’s, dolle boel. Maar daar ik niet op vrouwen val not “my cup of tea”. Groet, Paul Schiphol

 4. Koen Olie zegt op

  Relaxte tent, goede sfeer, aanrader.

 5. Jose zegt op

  Recent voor het eerst bezocht. Voor een gezellige avond zeker aan te bevelen.

 6. Jos zegt op

  Top entertainment met Music of the Heart Band! Iedere avond een high energy en interactieve show!
  De talentvolle dames zingen bijna in alle talen en de lead zangeres is ook nog eens een super host!
  De Nederlandse band Big to the Future speelt er ook regelmatig. Ze zijn nu weer in Thailand voor 3 weken en spelen aanstaande zaterdag en zondag weer afwisselend met MOTH in Checkinn99.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website