Een Australische vrouw vertelt openhartig over haar keuze voor een Thais ziekenhuis om daar haar borsten te laten vergroten.

Steeds meer buitenlanders ontdekken Thailand als een uitstekend alternatief voor hoogwaardige medische zorg. Een prettige bijkomstigheid is dat naast de hoge kwaliteit, ook de kosten soms wel 50% tot 75 procent lager liggen dan in het westen. Het medisch toerisme is een belangrijke bron van inkomsten voor de luxe ziekenhuizen in Thailand. Naast plastische chirurgie zoals borstvergrotingen, facelift, ooglidcorrectie en liposuctie kan je er ook terecht voor reguliere medische ingrepen.

De borstvergroting van de dame in deze video werd uitgevoerd in het Bumrungrad International Hospital in Bangkok. De vrouw in kwestie is lovend over haar chirurg Dr. Preeyaphas en het verplegend personeel. “Ik zou iedereen dit ziekenhuis aanraden” vertelt de Australische. Haar borsten zijn vergroot met ‘375cc high profile textured gel implantaten’

Ze wil vaker naar Bangkok voor plastische chirurgie. Al eerder had ze in Australië haar neus laten verfraaien. Ze betaalde voor de borstvergroting $ 3.400,- AUD (€ 2.200,-), volgens haar een groot verschil in prijs maar zeker niet in kwaliteit.

1 reactie op “Borstvergroting in Thailand (video)”

 1. HansNL zegt op

  Deze vrouw zou eens moeten weten dat het nog veel goedkoper kan. Maar dan moet ze wel buiten de toeristenplaatsen gaan kijken. In Khon Kaen zijn een paar klinieken waar artsen werken vanuit het staatshospitaal en het universiteitshospitaal. Veel goedkoper als in Bangkok en Pattaya, en in feite net zo goed. Immers, veel doktoren die in Bkk en Pat werken hebben hun opleiding genoten bij de profs en chefs de clinique die in Khon Kaen universiteitsziekenhuis werken.
  Voor wat betreft de medische zorg in Thailand en de prive hospitalen, ik heb daarover een uitgebreid gesprek gehad met de professor die in het universiteitsziekenhuis van Khon Kaen de opleiding van hart- en vaat chirurgen onder zijn hoede heeft.
  Hij vertelde me het volgende:
  Wilt U de beste zorg hebben voor de laagste prijs, kom dan naar het universiteitshospitaal of ga naar het staatsziekenhuis.
  Wilt U het meeste betalen, ga dan in Khon Kaen naar het RAM-hospitaal.
  Zelfde artsen die bijklussen in het weekend of in de avond.
  En inderdaad, veel artsen in private hospitalen of klinieken werken ook in staats- en universiteitsziekenhuizen.
  Ik ben een keer opgenomen in het Khon Kaen hospitaal, heb een privekamer genomen, compleet met airco, modern bed, eigen douche en toilet, en prima zorg.
  Totale kosten inclusief ingreep, x-ray, dokterfee, operatie en uitslaapkamer waren nog geen 12,000 baht, oftewel € 300.
  Een bezoek aan de dokter, inclusief medicijnen, 380 baht.
  Controle in het universiteitsziekenhuis voor hypertensie, inclusief EEG, bloedonderzoek “fietsen”, consult met de professor (interessant…een farang), plus voor 3 maanden de voorgeschreven medicijnen 1390 baht ( de medicijnen alleen voor 3 maanden bij de medicijnwinkel zijn 1020 baht).
  De medische zorg in Thailand is anders geregeld als in Nederland, en op sommige plaatsen niet goed.
  Maar op veel plaatsen is het ook voor de armen goedkoop en goed.
  Alleen, lang wachten voor een consult…..soms.
  Een avondconsult is bij veel doktoren mogelijk, extra kosten 100 baht.
  Ik lees regelmatig over medische missers in Nederland.
  En ook over medische missers in Thailand.
  Weinig verschil


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website