Lezersvraag: Nokia telefoon omzetten naar Android

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
25 mei 2018

Beste lezers,

Ik heb een Nokia telefoon met windows. Maar mijn probleem is nu dat de ING bank hier geen app meer voor heeft. Kan ik mijn telefoon omzetten naar Android besturing? Wie weet of je dat zelf kunt doen of een winkel? Ik woon in Nokhan Sawan.

Groet,

Hans

No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Lezersvraag: Nokia telefoon omzetten naar Android”

 1. harry zegt op

  Beste Hans
  Als je gaat googlen schijnt dat het mogelijk is om Windows om te zetten naar Android. Zelf zou ik er dan voor kiezen om een nieuwe Nokia aan te schaffen welke standaard al voorzien is van Android ,indien je het bij Nokia wil houden.Inmiddels hebben ze een hele range aan nieuwe Android toestellen op de markt gebracht.Denk dat je het voor de prijs niet hoeft te laten .

 2. Jörg zegt op

  Als het een Nokia met Windows is, dan is het inmiddels al een wat ouder model. Wellicht is omzetten mogelijk, maar dat zal zeker niet eenvoudig zijn. Wellicht beter om een nieuwe telefoon aan te schaffen die Android draait. Zoals Harry al aangeeft, er zijn nu Nokia’s die Android draaien, maar ook zat andere merken. Voordeel van Nokia is dat deze Android One draait, maar ook andere merken voeren die schone versie van Android.

 3. Hans zegt op

  Hoi Hans.
  Ik denk dat het moeilijk wordt aangezien je juiste drivers moet vinden voor je hardware zie de link
  http://webwereld.nl/software/94189-zet-android-op-je-windows-smartphone. Voor een paar duizend bath koop je tegenwoordig een android smatphone. Houdt wel in de gaten welke versie van android er op staat aangezien voor de oudere versies vaak geen beveiligings update meer komen

 4. Tak zegt op

  Je moet helemaal geen Nokia willen kopen. SAMSUNG is absoluut de leider in smart phone met andriod. Je hebt al een uitstekende Samsung met groot scherm voor zn 8000 baht.

  • Jörg zegt op

   Samsung is marktleider, goed argument… Voor veel minder geld koop je een net zo goede telefoon van merk wat minder uitgeeft aan marketing.

  • sjaak kuppens zegt op

   Absoluut niet mee ens Nokia and Microsoft phones are a class above the fancy fashion phones from Samsung heb zelf een Microsoft 950 xl en is verre weg de beste phone die ik ooit heb gehad en als ik niet gedwongen word om over te schakelen zal ik dat nooit doen haat de android systeem, Microsoft systeem is verre weg het meest onderschatte systeem werk allemaal prima. De groeten

   • Ger-Korat zegt op

    Als je nou surft , appt of belt op welk willekeurig toestel maak toch echt helemaak niets uit. Het is alsof je zegt dat de wielen van auto A beter ronddraaiien dan die van auto B. Het enige waarom het onderscheid is de status die wordt toegekend aan een telefoon, en dat is subjectief.

 5. HansNL zegt op

  Wellicht is de oplossing om ING te benaderen via de Desktop versie?

 6. Peter zegt op

  Gewoon een nieuwe Androit Phone kopen Huawei is OK en voor honderd euro ben je klaar.

  Peter

 7. jochem zegt op

  Ik vind het alemal nikx de ING moet maar met een alternatiefe komen zoals ze het hebben belooft.

 8. Peter V. zegt op

  Ja.
  Kopieer je data naar SD card (of OneDrive, of je pc/mac) een
  Eventueel ook nog even uitzoeken welke maat SIM je hebt.
  Dan een nieuwe telefoon uitzoeken, SIM overzetten en klaar.
  Als de SIM te groot is kan je ‘m op maat laten maken.
  En, vo een te kleine SIMs hebben ze adaptertjes.
  Als je nu bestanden etc. op OneDrive hebt, dan installeer je dat ook op je Android-Telefoon.

 9. Cees1 zegt op

  Inderdaad als je het omzet heb je toch al hooguit een oud android systeem. En dan werkt de app misschien niet eens.Zoals men hiervoor al schreef voor een paar duizend baht heb je tegenwoordig een goed android phone


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website