Beste lezers,

Grote vraag nu? Blijft vliegveld open nu de noodtoestand van kracht is…? Heb een ticket klm voor 30 mrt. Afwachten of weet iemand iets?

Groet,

Max

No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Lezersvraag: Blijft vliegveld open nu de noodtoestand van kracht is…?”

 1. Anouk zegt op

  Gister met KLM naar huis gevlogen. Morgen gat de laatste vlucht van KLM konden de stewardessen vertellen. Daarna niet meer.

 2. kees zegt op

  wij hebben hetzelfde probleem
  vertrek 29-03 vanuit brussel
  nog niets gehoort
  kan geen contact krijgen met thai airlines

  • Geertg zegt op

   Vertrekken naar Thailand op dit moment lijkt me geen goed idee.

  • Willy zegt op

   Ik vloog normaal gezien op 29/3 maar kreeg vorige week dinsdag een berichtje voor wanneer ik nog terug naar Thailand wou vliegen, ik direct moest pakken en woensdagmorgen direct vertrekken. Kreeg een vlucht Brussel-Amsterdam. Ik moest zeker voor 12 u door de immigratie en controle zijn. En ja hoor, dinsdagavond hoorde ik dan in het nieuws dat om 12 u alles dichtging.

 3. Guy zegt op

  Thai Airways is ook in Brussel niet te bereiken – sinds 20 maart geen telefonisch contact kunnen maken.
  Website raadplegen en via mail proberen???

 4. jean pierre zegt op

  Beste Guy,

  Gewoon per mail contacteren. Jouw vraag wordt beantwoord.

 5. John Chiang rai zegt op

  Mensen die tegen de aanwijzing van de meeste Europese regeringen toch nog menen dat ze naar Thailand moeten komen,zouden deze wens erg moeten overdenken.
  Jammeren dat ze hier later niet de juiste medischeverzorging kunnen krijgen,omdat hier het systeem ook door een stijging van patienten, aan zijn grenzen kan stoten,is dan natuurlijk grove medeschuld.
  Bovendien zou ik het bij een eventuele besmetting,reeds een misplaatste verwachting vinden,als men tegen de waarschuwingen van zijn eigen thuisregering,op deze Manier ook nog een plaats van een besmette Thai denkt weg te nemen.
  Of moet dan iedereen paraat staan hun te redden,en ze misschien nog met een terughaal actie,die van de gemeenschap betaald dient te worden,om ze weer af te halen.?
  De mensen die nu nog zo nodig op vakantie willen komen,zou ik verplicht iets ondertekenen laten,dat alles voor eigen risico is,en ze in noodval geen enkele bijstand van hun thuisland of Thailand verwachten kunnen.

 6. wilma zegt op

  Hoi Max,

  Mijn zoon vliegt ook op 30 maart terug met de KLM. Wat we nu weten is dat de vertrektijd veranderd is naar vertrek in de avond om 22.30 ipv 12.05 met de KL876.

  Succes, en hopelijk verloopt de reis toch nog voorspoedig.

 7. Tina zegt op

  Hallo Max,
  Wij zijn vandaag teruggekomen met klm en zouden de 30e terug komen
  We hebben twee weken lang in onzekerheid gezeten, wel eerder terug kunnen of niet…
  We kregen vorige week via de reisorganisatie te horen dat we vandaag konden vliegen.
  Maar later hoorden we van klm weer dat we zelfs nog later dan oorspronkelijk op de 30e zouden vliegen.
  We zijn van Koh Samui naar Bangkok gevlogen en er waren veel stoelen leeg.

  Vervolgens gewoon met onze tickets van de 25e geprobeerd en dat werkte.
  Onze vlucht van de 30 zijn twee stoelen die niet gevuld zijn….
  Ik raad aan het te proberen.
  Er zijn een stuk of 15 mensen mee ingecheckt die geen ticket hadden maar er gewoon op gokten net als wij.
  Ook is het extra personeel van klm mee terug genomen. En nog waren er lege stoelen.
  Ik vrees dat klm dus zijn laatste vlucht op Bangkok had.

  Sterkte en succes!

 8. Lung addie zegt op

  Beste Max,
  je bestempelt het zelf als “Grote vraag” en dat is het . Jouw vraag is idd een grote vraag daar je er niet bij schrijft of je van Nederland naar Thailand wil vliegen of van Thailand naar Nederland. Ja, de vliegvelden blijven open, ondanks de ‘noodtoestand’. Indien je een beetje het nieuws opgevolgd hebt dan zou je wel moeten weten dat Thailand, als buitenlander BINNENKOMEN vanaf vandaag NIET meer mogelijk is, tenzij met een speciale toestemming. Thailand VERLATEN, daar zal je uw maatschappij, waarmee je gaat vliegen moeten voor contacteren om na te gaan of de vlucht al dan niet doorgaat. Moeilijk ?

 9. theiweert zegt op

  Buiten dat de vlucht wel bijna voor 99% niet door zal gaan. Heb je er ook wel over gedacht dat je reis- en annuleringsverzekering niet dekt als je na een land gaat waar een oranje of rood reisadvies geldt. Dit betekent dat je ook niet verzekerd ben, omdat je dat zelf opzoekt.

  Momenteel zijn alle boekingskantoren en vliegmaatschappijen bezig met de puinhoop die is ontstaan proberen op te lossen en daar zullen ze ook tijd nodig hebben. Had een vlucht op de 23 maart van Auckland naar Sydney en kreeg op 24 maart door, dat de maatschappij door de reisbeperkingen de vlucht voor de groep had geannuleerd. Wel werd vermeld dat de afwerking enkele weken zou duren.

  Dit gaf me ieder geval een goed gevoel voor de andere vluchten die op 6 april hadden moeten plaats vinden. Deze kunnen ook niet doorgang vinden, maar gelukkig hebben deze mensen al opnieuw geboekt en zijn in Nederland. Zelf kan ik niet weg door een totale lockdown in Nieuw-Zeeland, dus naar Thailand zal voorlopig minimaal 5 weken duren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website