Beste lezers,

Ik verblijf telkens vanaf eind februari voor circa 3 maanden in Zuid-Oost Azië waarvan mijn thuisbasis steeds Honey Hotel Sukhumvit road soi 19 te Bangkok was. Ik had er steeds een safe en stockroom voor mijn bagage gedurende mijn rondtrek. Het hotel sluit nu echter definitief vanaf september 2017.

Weet iemand soms een gelijkwaardig hotel of Guest House qua prijs en dienstverlening niet veraf in de buurt bij metro en skytrain?

Ik bedank iedereen bij voorbaat voor zijn bereidwillige medewerking.

Groet,

Marc


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Honey Hotel Sukhumvit in Bangkok gaat sluiten, wie weet iets gelijkwaardigs?”

 1. Jan zegt op

  het lijkt me handig om aan te geven wat je tot nu toe betaalde.
  Als ik in Bangkok moest zijn logeerde ik in Nana Hotel (Soi 4) maar misschien is dat te duur voor je. Daar betaalde ik altijd 1490 Baht per etmaal.

 2. J.H. zegt op

  Retro Oasis Sukhumvit soi 27-29 met zwembad zonder ontbijt basic room rond de 1200B. Ligt tussen Asoke BTS en Phrom Phong BTS. info@retroasishotel.com. Ligt aan Sukhumvit in een smal steegje.

 3. Pauwel G. Smid zegt op

  Fortuna Hotel, naast Foodland en tegenover Gulliver in Sukhumvit Soi 5, the Best There Is, ik kom daar al 21 jaar, en ik kan U niets negatiefs vertellen.

 4. Alex zegt op

  Soi 11/1 Bangkok-inn hotel, kom ik al 30 jaar en betaal thb. 1000 per kamer zonder ontbijt. schuin tegenover zit Maxim voor ontbijt. 3x struikelen en je ligt op sukhumvit road en bij de BTS nana

  • Peter zegt op

   Is dat “iCheck Inn Sukhumvit Soi 11”? Want ik kan Bangkok-inn nergens vinden. https://www.booking.com/hotel/th/icheck-inn-sukhumvit-soi-11.nl.html

   • Alex zegt op

    Nee nee, je moet in Sukhumvit soi 11/1 zijn.

    Bangkok-inn : 11/1 Sukhumvit Rd, Khwaeng Khlong Toei Nuea, Khet Watthana, Krung Thep Maha Nakhon 10110, Thailand

    • Peter zegt op

     Ha, juist nu hier gevonden http://bangkok-inn.com/e/index.htm
     maar ik kna het hotel nergens op booking.com vinden. Maakt ook niet zoveel uit, ik heb hem opgeslagen voor mijn volgende trip. bedankt!

    • Peter zegt op

     Trouwens, op hun website staat “Breakfast is available at your request for 65 Baht per person.”


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website