Lezersvraag: Waar in Chiang Mai kan ik een E-reader kopen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
29 maart 2014

Beste lezers,

Ik wil graag een E-reader kopen. Waar kan ik daarvoor het beste terecht in Chiang Mai?

Alvast bedankt.

Groet,

Harrie

11 reacties op “Lezersvraag: Waar in Chiang Mai kan ik een E-reader kopen?”

 1. Paul zegt op

  Wij hebben anderhalf geleden overal gezocht zonder resultaat.
  Uiteindelijk maar een IPad gekocht, waarmee het ook prima lezen is; zelfs buiten.
  Paul.

 2. henk en mauke luijters zegt op

  Waarschijnlijk in computerplaza of de shop die er naast ligt. Ik heb daar e-readers zien liggen, dat was in januari van dit jaar. De nieuwe shopping mall zal ze ook beslist hebben. Veel succes. Zie http://www.mauke-henk2.blogspot.com
  Vr groet
  Henk

 3. Sjaak S zegt op

  Dat is dan wel even een prijsverschil. Een goedkope iPad kost al gauw rond de 16000 Baht, terwijl een mooie E-boekreader, zoals die van Sony minder dan de helft kost.
  Ik zou anders de E-book reader via een online service bestellen. Kijk maar eens op deze website: http://www.ebookreaderthailand.com/
  Ik heb de Sony PRS-P2. Deze kost in Thailand 5025 Baht. De accu gaat ongeveer twee weken zonder problemen mee – bij veel lezen!! Ik weet niet hoe goed je op de hoogte bent van dit soort apparaten, maar je hebt intussen ook apparaten die een achtergrond verlichting hebben, zodat je ook ’s avonds in het donker kunt lezen. Overdag is het in ieder geval een plezier daarmee te lezen.
  De Sony die ik heb is super licht. Je voelt hem nog niet eens in de hand. Het enige nadeel is het iets te kleine beeldscherm. Je kunt de letters groter zetten, voor het geval je niet goed dichtbij kunt zien, maar dan moet je vaker bladeren.
  Ik zou zeggen, lees de aanbiedingen eens goed door… er zijn genoeg apparaten verkrijgbaar.

 4. nuckyt zegt op

  Heb ik vorig jaar ook naar gezocht maar helaas overal waar ik er naar vroeg kreeg ik “no have” als antwoord. In bangkok heb ik de Sony-reader wel gezien maar ik vond ze daar erg duur. Heb bij mijn laatste bezoek aan Nederland er daar maar een gekocht. De sony PRS-P1 op marktplaats 30 Euro zo goed als nieuw. Werkt prima.

  Dus als je die kant op gaat of familie in NL heb………………misschien een idee.

 5. Cees zegt op

  Ik gebruik al jaren een goedkope tablet (MID)1500 Baht heb de E-reader pad met de PC gedownload (fbreader.apk) op de MicroSD card gezet en installeert zich zelf in de tablet, op de micro SD card zet ik ook mijn boeken het scherm is 7 inch voor overdag of savonds keueze uit een lichte of donker achtegrond.

  Groetjes Cees

 6. Charly zegt op

  Hi volgens mij kan je in Thailand geen E readers kopen!! Weet van andere kennissen dat ze zich suf gezocht hebben!! Dus idd misschien een IPad (mini) is ook heel goed om te lezen en anders zoals boven vermeld via internet bestellen! Succes ermee.

  • Dick van der Lugt zegt op

   @ Charly In Panthip Plaza (Ratchathewi, Bangkok) is alles op het gebied van telefoons, computers, en nog veel meer elektronische apparatuur te koop, dus ook E-readers.

 7. Sjaak S zegt op

  En waarom nu alweer meteen iPad aangeprezen wordt…. Samsung heeft ook uitstekende Tablets. Ik heb er ook zo eentje en heb minstens 3 e-book readers erop staan: Moon+Reader de beste is. Daarnaast AIReader en Play Books van Google. Op play Books staan heel veel leuke boeken die zich in Thailand afspelen. Ze kosten iets, maar het is de moeite waard. Je moet wel engels kunnen lezen.
  Maar om nogmaals terug te komen op een echte E-boek reader. De Kindle lijkt me een goede keuze. En laat je niks wijsmaken, je kunt hier in Thailand zeer zeker een e-boek reader kopen.
  De website die ik vond, is in het engels, maar je kunt er de spullen bestellen. Wat wil je meer? Je hoeft er niet eens de deur voor uit!!!
  Een goedkoop tablet zou ik niet nemen. Dat heb ik ook eens gehad, maar dat zal je dan iedere keer weer moeten opladen en in de regel lopen ze niet langer dan twee uur op een volle acu lading. Dan is het toch weer beter met een e-boek reader. De Kindle houdt het zelfs bij matig gebruik twee maanden vol op één lading.

 8. Freddie zegt op

  Ik ben het met Sjaak eens t.a.v. Samsung tablets.
  Ik heb er zelf een aangeschaft in Bangkok bij de Samsung shop.
  Sjaak heeft dan Moonreader + app geinstalleerd, maar zelf heb ik de gratis Aldiko app geplaatst.
  Je kunt alles instellen, Hij doet echt niet onder voor de Sony PRS P2.
  Alleen zal het batterijverbruik hoger zijn, want ik gebruik deze Samsung Galaxy 8 Note3 ook om te telefoneren.
  Ik had mijn tablet gekocht, omdat mijn telefoon kapot ging, maar toen ik er een aantal e-books op had geplaatst beviel me dit zo goed dat mijn Sony e-reader niet meer wordt gebruikt.

 9. Paul zegt op

  Of kijk eens naar de Hyundai T7S. Een 7inch tablet, gemaakt door Samsung, onder Hyundai-label en in China te koop (kost zo’n 160 usd).

 10. Marcow zegt op

  Vind het in deze wel interessant hoeveel Thai je, buiten studenten met bijbehorende boeken, eigenlijk een boek ziet lezen in het openbaar.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website