Lezersvraag: Boot van Phuket naar Koh Yao Noi

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
16 november 2016

Beste lezers,

Mijn man en ik vliegen op 21 januari van Bangkok naar Phuket, om vervolgens een boot te nemen naar Ko Yao Noi. Heeft iemand tips voor ons wat betreft vaartijden en met wie we wel en niet in zee moeten gaan, om maar een woordspeling te gebruiken…?

Bij voorbaat dank.

Groetjes,

Carla


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersvraag: Boot van Phuket naar Koh Yao Noi”

  1. lung addie zegt op

    Ben reeds verschillende keren op Koh Yao Yai en Koh Yao Noi geweest. Even googelen en je zal genoeg info vinden betreffende vervoer en verblijf. Ik weet niet wat jullie willen betalen om er te komen en te verblijven en kan dus ook niets aanbevelen. Daar ik hier niet al te ver vandaan woon ligt het voor mij totaal anders dan voor een toerist. Ik vertrek namelijk nooit vanaf Phuket maar van elders op het vaste land met een privé speedboot. Vooraf vervoer boeken van Phuket is niet nodig. Als jullie ter plaatse zijn kan je best zelf uizoeken hoe er te komen en wat voor jullie het voordeligst en beste is.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website