Lezersvraag: Waar in Bangkok kan ik voor een redelijk prijs kreeft eten?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
1 april 2018

Beste lezers,

Weet iemand waar ik in Bangkok voor een redelijke prijs kreeft kan eten? Ik verblijf in Sukhumvit Soi 4 (in de buurt van Nana Plaza).

Groet,

Ed


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

14 reacties op “Lezersvraag: Waar in Bangkok kan ik voor een redelijk prijs kreeft eten?”

 1. Ben Korat zegt op

  Verse king lobster is nergens in Thailand goedkoop. Omdat ze ingevlogen worden. Je zou beter crab kunnen eten in Thailand vind ik persoonlijk lekkerder maar ja smaken verschillen. Ik heb laatst in pattaya 1 verse King lobster gegeten, dus uit het aquarium en die koste me 14.000 baht dus succes er mee.

  • Fransamsterdam zegt op

   En waar was dat?

   • Ben Korat zegt op

    Dat was bij Nang Nual op de walkingstreet het was inderdaad een giga kreeft maar we hebben van de crab meer genoten. Voor een steak ben je daar ook aan het goede adres aan de zeekant is het een vis restaurant en aan de overkant is het een steakhouse maar je kunt aan bijde kanten hetzelfde bestellen de steak wordt op een barbecue gegrild cowboy steak heerlijk.

  • Ko zegt op

   Gister op de nightmarket in Hua Hin nog kreeft gezien die verkocht werd voor 2000 Bath per kilo in een restaurant. Nogal een prijsverschil of je had een erg grote familie kreeft?

   • Ben Korat zegt op

    Het verschil tussen een dode kreeft op de markt of een levende in een goed restaurant is het verschil. 1 dode kreeft ken je nog maar voor de helft eten en een levende helemaal. Maar als je iets ziet en het zelf nog nooit gegeten hebt dan ken je beter geen oordeel geven. Een grote king lobster weegt meer dan 5 kilo en dan moet het ook nog bereid worden in een goed restaurant. Dus daar betaal je voor.

  • rob zegt op

   14.000 baht? Weet je zeker dat get heen zee olifant was?

 2. nicole zegt op

  Vaak word er bij een zondagsbrunch in een luxe hotel kreeft geserveerd.

 3. Fransamsterdam zegt op

  Het is altijd moeilijk om voor een ander te beoordelen wat een redelijke prijs is. Zeker als het gaat om iets wat duur is, want dan ben je sowieso al meer kwijt dan normaal, en als de portionering of de kwaliteit dan te wensen over laat voel je je niet voldaan en is het min of meer een miskoop/weggegooid geld.
  Het restaurantje wat ik gevonden heb is dan ook niet goedkoop, maar gelet op wat ik er zo van zie ook niet onredelijk duur. Wel duur, vind ik.
  Maar ja, ik ga ervan uit dat je hier niet dagelijks gaat eten.
  Het betreft het Harvest Restaurant.
  De website vindt u in de eerste link (die opent als het goed is met het menu en de prijzen; het slechte nieuws eerst…)
  En in de tweede link een voorproefje met bewegende beelden.
  .
  http://harvestbkk.com/foods-c/
  .
  https://youtu.be/Nzv2iDWqXmQ
  .

 4. carla goertz zegt op

  Anantarra resort and spa heeft ook een zondag,s brunch met onbeperkt kreeft , bruch incl coiktails en drank 50 euro , voor thailand niet goedkoop ,voor wat je krijgt is het wel goedkoop 3,5 uur onbeperkt kreeft en alle andere heerlijke dingen . hou zelf niet zo van kreeft maar heb het wel gepakt laatste keer , maar hoe goed hij is kan ik niet beoordelen daar ik geen liefhebber ben , het is wel een 5 sterren hotel en veel japaners zitten er kreeft te eten …..

 5. Arno zegt op

  Kreeft of Langoustine? Kreeft (die met scharen dus) zie je niet veel, zeker niet voor 2000 THB per Kg.

  • Ko zegt op

   Ik geef toe dat het verschil erg moeilijk is te zien, alleen een echte kenner kan dat onder een microscoop vaststellen. En er stond misschien wel 2000 dollar op de prijslijst, het is per slot Thailand. Onbegrijpelijk dat zoveel mensen zich iedere avond weer laten besodemieteren!

 6. johan zegt op

  Voor 14 000 bath dat is ongeveer 350€
  Dan moet ik niet naar thailand gaan ze die eet ik voor die prijs wel in belgie
  Denk sommige hier graag beetje over drijven
  ik ga al 15 jaar 3 keer per jaar en je hoort daar soms toch wat ze in thailand
  zijn allemaal schat rijk tot je in belgie bij hun thuis gaat wonen ze in een krot
  En dan huren ze het soms nog

  • Ben Korat zegt op

   Ten eerste kom ik niet uit België. Ten 2de woon ik in Thailand in Nakorn Ratchasima city en heb 3 rai grond waar mijn best wel overdreven grote huis op staat met een best wel overdreven groot zwembad erbij en een best wel overdreven grote garage met een appartement voor de huishoudelijke hulp en dan nog een flinke honden kennel en een aardige grote siervijver en de rest is tuin en terras.
   Dan het verhaal over de kreeft in België of Nederland die zijn niet te vergelijken met een king lobster. Als je goedkoop wilt eten dan moet je dat gewoon doen. Ik hou ervan om goed te eten en drinken en dat kost nu eenmaal geld. Dus dat krotje waar jij het over hebt. Zal best wel op de gemiddelde pattaya ganger gaan maar er zijn ook mensen die wat van hun leven gemaakt hebben en die gaan ook wel eens naar pattaya.

   Mvg. Ben

 7. Andre zegt op

  Dus de vraag was waar je tegen een redelijke prijs kreeft kon eten in Bangkok.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website