Karin Bloemen is niet alleen een fantastische cabaretière, maar ook een formidabele zangeres. Op dit moment is zij in Nederland dé artiest die diva genoemd mag worden. In kleding en kapsel in één woord ”imposant”.

Ze begon in cabaretgroep Purper, maar ontpopte zich al snel tot soliste. Een reeks van grootse shows volgen met misschien als hoogtepunt haar 25-jarig jubileumshow in 2008. Naast haar shows speelde ze ook in musicals en gaf ze diverse concerten. Ze won praktisch alle denkbare prijzen, waaronder een Edison en de Annie M. G. Schmidtprijs. In Thailand zagen we haar onlangs nog met haar laatste show op BVN. Nu komt ze naar Thailand en geeft een voorstelling bij ons en in Hua Hin.

Op zaterdag 7 december organiseren wij die voorstelling. Locatie Hotel Sea Breeze, Jomtien Beach Road. Aanvang 20.00 uur. In de pauze worden dranken en snacks geserveerd. Frisdranken zijn in de prijs inbegrepen. Wijn wordt ter plekke verkocht.

Het is belangrijk dat u zich voor 1 december opgeeft i.v.m de snacks.

Toegangsprijs voor leden 800 Baht, voor niet-leden 1.000 Baht.

Kaarten verkrijgbaar bij Sieb Elzinga ([email protected]), bij Dick Koger ([email protected]) en bij het Tulip House, Jomtien Beach Road.

Ingezonden door NVP Pattaya

3 reacties op “Ongelooflijk maar waar, Karin Bloemen komt naar Pattaya”

 1. KhunBram zegt op

  Moderator: graag inhoudelijk reageren, geen oprispingen.

 2. diny maas de vroedt zegt op

  Wow, ik zit vlak naast haar in een Condo, en ga er naartoe met m.n man. Fantastisch.

 3. Jan Hendriks zegt op

  Ik wil het optreden van haar beslist bijwonen en geef mij binnenkort op bij Mathieu van het Tulip House.

  Jan Hendriks.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website