Verslag van ‘Een avond met Karin Bloemen’

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , ,
5 december 2013

Na een reis van ongeveer 27 uur door een gemiste aansluiting in Dubai, arriveerde Karin Bloemen op uitnodiging van de NVTHC in het zonnige Hua Hin.

De avond werd om 7 uur geopend en de gasten van de NVTHC werden welkom geheten door de voorzitter Do van Drunen.

Het buffet gepresenteerd door de Banyan was een geweldige opening van wat later een waar spektakel zou worden. Er was meer dan voldoende voor iedereen, en de gasten hebben zich als opwarmer onder de muzikale klanken van gitarist Don zich dan ook kostelijk vermaakt.

Tegen achten was de spanning toch voelbaar, en na de aankondiging van Do, dat Karin echt was gearriveerd, was er bij haar opkomst al meteen een spontaan hartverwarmend applaus.

In de karakteristieke wijde jurk begon de show en al snel werd duidelijk dat Karin echt in vorm was en ze haar jetlag even vergeten was. Het publiek werd getrakteerd op sketches en liedjes zoals we gewend zijn van deze ras artieste. Na de pauze weer een andere jurk en ging ze nog een keer flink tekeer met meezingers die bijna bij het hele publiek wel bekend waren en vrolijke, af en toe wel wat gewaagde grappen.

De 140 aanwezigen hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut, en de staande ovatie na afloop was dan ook meer dan terecht.

Na afloop was er nog de mogelijkheid om als herinnering met Karin op de foto te gaan welke ook meteen aan de gasten werden uitgereikt en ook hiervan werd gretig gebruik gemaakt.

Al met al een zeer geslaagde avond die mede door de professionele organisatie van de Banyan nog lang in de geheugens van het aanwezige publiek zal rondzingen.

Do van Drunen

2 reacties op “Verslag van ‘Een avond met Karin Bloemen’”

  1. Arie & Maria zegt op

    Helemaal mee eens. Wat een enorm goede entertainer is zij.

  2. Hans boortoren zegt op

    Leuk verslag en het klinkt allemaal geweldig,
    ik hoop dat Karin morgenavond ook in vorm is.
    We verheugen ons er op.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website