Ambassade Bangkok Boekenfair 7 oktober 2012

Door Redactie
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
14 september 2012
Ambassade Bangkok Boekenfair

In aansluiting op de Nederlandse Kinderboekenweek (3-14 oktober) organiseert de Ambassade een boekenfair voor jong en oud.

Op zondagmiddag 7 oktober 2012 opent de Ambassade (14:00-17:00 uur) haar deuren voor boekminnend Bangkok met als thema van de middag: “Hallo Wereld! – Over verschillende culturen”.

Aan het programma van de boekenfair wordt momenteel nog druk gewerkt, maar het zal o.a. een boekenmarkt met kraampjes bevatten, een kinderuurtje waarbij wordt voorgelezen en leuke spelletjes worden aangeboden en een boekenveiling waarbij de mooiste en interessantste boeken per opbod worden verkocht. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Het doel van de boekenfair is om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor een nader te bepalen goed doel of activiteit.

Boeken gevraagd!

Om dit alles mogelijk te maken hebben wij uw hulp hard nodig. Wij willen graag een mooie en interessante collectie boeken kunnen aanbieden tijdens de boekenfair en willen u daarom vragen Nederlandstalige boeken voor jong en oud (fictie, non-fictie, reisboeken, romans, chickflicks, kinderboeken) uit uw privécollectie ter beschikking te stellen voor verkoop tijdens de boekenfair. In eerste instantie zal de Ambassade dienen als inzamelpunt voor de boeken, maar houdt zeker de Ambassade website en de Ambassade Facebook site in de gaten voor nader te bepalen inzamelplaatsen.

Boeken kunnen worden aangeleverd tot 1 oktober as. Wilt u boeken inleveren voor de boekenfair neem dan contact met Peggy Vissers via ban-pcz@minbuza.nl . Mocht u interesse hebben om tijdens de boekenmiddag als vrijwilliger op te treden dan kunt u eveneens contact opnemen.

Verder hopen wij natuurlijk dat u in grote getalen aanwezig zult zijn op zondag 7 oktober 2012. Vergeet u uzelf en uw kinderen daarbij niet te registreren via ban-pcz@minbuza.nl in verband met het maken van een inschatting van het aantal gasten. Wij hopen er een gezellige, leerzame middag van te maken met veel leesplezier voor jong en oud. Tot gauw!

 • Wat: Ambassade Boekenfair 2012
 • Waar: Residentie Nederlandse Ambassade Bangkok
 • Wanneer: Zondag 7 Oktober
 • Tijd: 14:00 – 17:00 uur
 • Wie: Boekminnend Bangkok, jong en oud
 • Waarvoor: De opbrengst van de boekenfair wordt geschonken aan een goed doel
 • Meer info: thailand.nlambassade.org/ of www.facebook.com/

» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Ambassade Bangkok Boekenfair 7 oktober 2012”

 1. Douwe zegt op

  Voor boekminnend Bangkok lees ik. Wonderlijk dat de rest van Thailand daarvan uitgesloten wordt.

 2. cor verhoef zegt op

  Betreft deze fair ook Engels-talige boeken, of alleen Nederlands-talige? In het laatste geval wordt het wel een armoedige boel ben ik bang. Oh, ik lees nu dat het alleen om Nederlands-talige boeken gaat. Krankzinnig idee, wat niks gaat opleveren, behalve weer een reden voor een feestje voor het Ambassade personeel.

  • l.lagemaat zegt op

   Beste Cor,

   Probeer een positief initiatief niet gelijk de grond in te boren!
   Heb je ander goed voorstel we lezen het graag!

   groet,

   Lodewijk


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website