Voorzichtig en aarzelend gaan de verschillende toeristische attracties in Pattaya weer open. Recentelijk melde Gringo al dat poolbiljarthal Megapool weer beperkt open is.

Interessant is te lezen dat ook Tiffany weer gedeeltelijk opengaat. De ladyboyshow gaat vooralsnog open op zaterdag- en zondag namiddag. Bij het langsrijden zondagmiddag vier uur stonden nog hekken bij het parkeerterrein opgesteld. Vanaf zes uur worden er twee voorstellingen gegeven. Het is niet een kwestie van de deuren openstellen en de voorstelling kan beginnen. Na maanden van onderbreking zullen alle medewerkers weer hard aan het werk moeten om de voorstelling tot een succes te laten worden.

Siam of culture is vanaf 2 oktober weer open. Of alles in het park alweer normaal functioneert, blijft wel de vraag. Voor het coronavirus was dat nog niet het geval. Maar niets doen is ook geen optie.

Voor Hollywood, die 26 september openging, viel het doek al na 3 dagen. Het grote probleem was dat er geen buitenlandse toeristen zijn. En geen toeristen, dan ook geen Thaise dames, die op de honingpot afkomen. De directie kwam met een sympathieke oplossing. Het personeel mocht een marktje op het parkeerterrein beginnen om zo nog enige inkomsten te genereren.

Noong Nooch hoewel niet dicht gegaan, had een opmerkelijke actie. Een aantal bij naam genoemde provincies werden welkom geheten door extra dinosaurussen met veel gebrul en een aangepaste prijs. Helaas is het oorspronkelijke concept van deze beroemde tuin tenietgedaan door de hoeveelheid wanstaltige en buitenproportionele kleurrijke sculpturen. De toegang doet meer denken aan de aankomsthal van een airport dan van het vroegere fraaie park.

Een grote tegenvaller na de zware regenval van afgelopen dagen is het aangetaste Pattaya Beach strand wat weer flink te lijden heeft gehad. Met grote machines probeert men het strand weer te herstellen.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden in Chonburi. Wat wel duidelijk wordt dat er nog een lange weg te gaan is zonder toeristen!


» Laat een reactie achter


Rating: 4.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website