Tot mijn grote verbazing vernam ik van Dick Koger de oprichter en initiatiefnemer van de Nederlandse Vereniging Pattaya dat het doek is gevallen voor het gehele NVP bestuur.

Van een klein probleem uitgegroeid naar een blijkbaar onoverkomelijk en onoplosbaar probleem helaas waar de vele leden van deze actieve club niet de dupe van mogen worden.

Vandaar mijn oproep aan landgenoten die zich geroepen voelen om op vrijwillige basis een bestuursfunctie op zich te nemen. Ik heb mij tijdelijk aangeboden want het zou doodzonde zijn dat deze actieve vereniging ter ziele zou gaan voor de gehele Nederlandse gemeenschap in Pattaya en verre omgeving. Kom op landgenoten laat je ook eens van je sociale kant zien en reageer via de website: nvtpattaya.org of email; koger@loxinfo.co.th Samen zijn we sterk en de Nederlandse Vereniging Pattaya mag niet verloren gaan!

De complete column van Colin staat op Pattaya People

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Oproep voor nieuw bestuur NVP!”

  1. Helemaal eens met Colin. De Nederlandse Vereniging in Pattaya mag niet ophouden te bestaan. Kom op mensen zet je schouders er onder!

  2. Steve zegt op

    Ach, sommigen hangen liever in de kroeg en lopen dan overal over zeiken. Ieder zijn keus, maar iets doen voor de hollandse gemeenschap zou wat meer gewaardeerd mogen worden.

    • keesP zegt op

      Heb je je al opgegeven steve ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website