Een nostalgisch gevoel in Thailand

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags: ,
8 april 2018

Deze ochtend werd ik onderweg onverwachts overvallen door een gevoel van nostalgie. En wel naar vroegere vakanties in Oostenrijk zo’n 60 jaar geleden. Vaak regende het daar, althans in mijn herinnering en daar zag je dan de koeien in de straten van de bergdorpjes op weg naar hun Alpenweiden.

Laat dit zelfde beeld zich opeens herhalen.Weer een regenachtige ochtend (in Thailand) en overstekende koeien op weg naar hun weide. Ik was te laat met mijn camera om de gehele groep te fotograferen. Een koeienhoeder houdt, gewapend met een katapult, de overstekende groep in de gaten, maar de dieren weten de weg. Dit tafereel speelde zich niet af in een landelijk gebied in Thailand, maar in Pattaya. Om precies te zijn in Pattaya Oost op weg naar HuaiYai waar nog veel moois in alle rust te genieten valt. Wilt u de Songkran drukte vermijden dan is dit een mogelijkheid om daar naar toe te gaan en wat rond te toeren.

Of een van de restaurants te bezoeken, zoals het restaurant Bunsom, naast schoonheidssalon Sirada, in Soi 17 een zijstraat van de HuaiYai hoofdweg, voor Europees of Thais voedsel of gewoon relaxt een gezellig drankje!

Misschien doet u in deze omgeving weer andere ervaringen of bezienswaardigheden op waar een leuk verhaal voor het Thailandblog inzit.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Een nostalgisch gevoel in Thailand”

  1. Ramona zegt op

    Zo zie je maar… Het verleden komt terug! Terwijl de situatie nu anders is. Geniet Ervan!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website