WAT PA PHU KON, Udon Thani

De provincie Udon Thani ligt in het noordoosten van Thailand en biedt een keur aan ongerepte culturele schatten en natuurlijke schoonheid.

De provincie is gemakkelijk te bereiken. Er gaan meerdere dagelijkse vluchten naar de provinciale hoofdstad van Udon Thani vanaf beide luchthavens in Bangkok.

Het verkennen van de natuurlijke schoonheid van het noorden van Thailand is een must; vooral prachtig is de betoverende Nong Han meer met de vele rode waterlelies. Gelegen te midden van een schilderachtig landschap is het dorp Khiri Wong Kot zeker een bezoek waard.

De provincie Udon Thani bewijst dat de cultuur en natuur hand in hand kunnen gaan. Bezoek het Phu Phrabat Historical Park met haar grotten en spectaculaire rotsformaties, een decor van het leven in de prehistorie. Op 120 km van de stad Udon Thani ligt de prachtige Wat Pa Phukon, een bijzondere tempel met een majestueuze liggende Boeddha.

Video: Ontdek de verborgen schatten van Udon Than

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

1 reactie op “Ontdek de verborgen schatten van Udon Thani (video)”

  1. Henk zegt op

    Wat Pa Phu Kon ben ik geweest, omdat het er van uit de lucht interessant uit ziet.
    Maar ter plaatse zie je eigenlijk niets meer van dat wat van af hoogte zo interessant leek.

    Maar het was ook een leuke rit er naar toe. ik kwam toen vanuit Chiang Khan. Mooie tocht geweest.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website