Deze maand komt er een nieuwe smartphone uit in Thailand. De SPRiiiNG-telefoon werkt op het Android 2.1 besturingssysteem en ziet er vernieuwend uit. Dit komt o.a. door het fysieke Blackberry-achtige QWERTY-toetsenbord en de aparte vorm van het 2,6 inch-beeldscherm met een resolutie van 320 bij 240 pixels. De telefoon beschikt over een 582 MHz-processor en 256 MB RAM-geheugen.

Verder heeft de SPRiiiNG-smartphone 512 MB intern opslaggeheugen, een drie megapixel camera, een LED-flitser, Bluetooth, WiFi, GPS, een FM-tuner, versnellingsmeter en een digitaal kompas aan boord.

Als we naar de specificaties kijken, dan is de SPRiiiNG-telefoon een low end-telefoon. Hoewel de prijs nog niet bekend is gemaakt, gaan we ervan uit dat de telefoon niet veel gaat kosten.

Wie in de nabije toekomst naar Thailand gaat, kan dit toestel met een gerust hart kopen. Het apparaat ondersteunt namelijk het GSM-netwerk in Nederland en België.

Bron: Android community.com

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website