De Thailand Zoological Park Organization (ZPO) is begonnen met livestreams van hun dierentuinen op sociale media in het licht van de tijdelijke sluitingen om de COVID-19-pandemie in te dammen.

De waarnemend directeur van ZPO, Suriya Saengpong, zei dat kijkers nu kunnen genieten van gratis virtuele rondleidingen op Facebook. De Khao Kheow Open Zoo in Chonburi lanceerde ook zijn livestreams van exotische dieren, waaronder Maleise tapirs, tijgers en giraffen, met een presentator die elk type dier, zijn gedrag en eetgewoonten uitlegde.

“Sinds het kabinetsbesluit van 17 maart om alle dierentuinen in Thailand te sluiten, hebben we besloten om tijdens de sluiting de tijd te nemen om sommige delen van het park aan te vullen en een aantal reparaties uit te voeren om de dierentuin voor te bereiden om weer te openen”, aldus Suriya, “Op dit moment is er geen beslissing over wanneer de dierentuinen weer open gaan, daarom hebben we besloten om de kijkers hier live streams van de dieren te bieden.”

Suriya zei ook dat, omdat er geen bezoekers waren, de dieren ook de kans kregen om uit hun verblijven te worden vrijgelaten voor een beetje beweging, een zeldzame kans voor de dieren. Sommige dieren waren zo blij dat ze hun verblijf verlieten, dat dierentuinfunctionarissen veel moeite moesten doen om ze terug te brengen naar hun aangewezen verblijf.

Bron: www.khaosodenglish.com/

ZOO AT HOME EP 4. ตอน น้อนหมี ฤาษีแห่งพงไพร

ZOO AT HOME EP 4. ตอน น้อนหมี ฤาษีแห่งพงไพร#zooathome

Posted by สำนักอนุรักษ์และวิจัย Bureau of Conservation and Research on Monday, 20 April 2020

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website