Zestigplussers krijgen in de BTS Skytrain korting als ze buiten de spits reizen. De korting 50% geldt voor de periode van 1 juli 2012 tot 30 juni 2013.

Reistijden waarop deze korting geldt:

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 en van 20.00 tot 24.00
Op zaterdag en zondag en tijdens de officiële vakanties van 6.00 tot 24.00 uur.

Indien men de oude/vorige BTS kaart heeft kan deze omgeruild worden. Saldo moet aangevuld worden tot een minimum van 100 bath.
De kaart is verkrijgbaar bij alle counters op de stations.

Meer informatie BTS hotline 026176000

Tevens is het de bedoeling dat binnen niet al te lange tijd in de MRT ook betaald kan worden met deze kaart. De oude MRT kaart wordt dan geïntegreerd in de Rabbitkaart.
En ook de bus zal er in de toekomst mogelijk aan worden toegevoegd.

Tevens is de kaart te gebruiken -mits er voldoende saldo op staat natuurlijk-  als betaalmiddel  bij diverse winkels zoals bij Macdonalds, Starbucks etc. Deze mogelijkheden worden steeds uitgebreider.

Het gaat een beetje lijken op de Nederlandse OV chipkaart.

Ingezonden door Johan Lubbers

6 reacties op “Rabbitkaart geeft hoge kortingen aan zestigplussers”

 1. Dick van der Lugt zegt op

  Als senior betaal ik half tarief in de MRT ongeacht het tijdstip van reizen. Dus ook in de spits. (Deze tweede en overbodige zin toegevoegd omdat mijn eerste zin te kort was, aldus de blog. Die houdt blijkbaar niet van korte en krachtige reacties.)

 2. M.Mali zegt op

  Ik vraag mij af of dat ook geldt voor Farangs van 60 jaar en ouder?
  Hoe moet je dat dan aantonen door je paspoort of je Thaise rijbewijs te tonen?
  Of valt de Farang weer buiten boord, zoals bij al de entree prijzen????

 3. johan zegt op

  Het geldt voor iedereen van 60 jaar en ouder. Je moet een paspoort laten zien aan het loket. Dus ook voor de farang vakantieganger.

 4. gerard zegt op

  Zoals gewoonlijk vallen de farangs weeral uit de boot in Thailand, ook al heeft hij een Thais rijbewijs,en ondersteund hij al jaren de Thaise families met al al hun hebben en houden . Men heeft mij geadviseerd schriftelijk te reageren ( formulier te verkrijgen bij elk BTS station) met elke schriftelijke bezwaar wordt er bij de BTS serieus rekening gehouden.
  Bellen heeft zoals gewoonlijk geen zin DUS MASAAL REAGEREN
  ook doen!!!!!!! samen sterk

 5. Gerard zegt op

  Beste Johan
  Het call center bevestigde dat het alleen voor Thais is, dit is Thailand alle informatie hangt met haken en ogen in elkaar en in te moeilijk te begrijpen voor de meeste BTS staff
  Uitzonderingen bevestigen de regel

  • Bas Snijder zegt op

   Ik ben vanochtend naar het BTS loket op het On nut station geweest om het nog even na te vragen en er werd mij inderdaad verteld dat het discount programma alleen voor Thaise senior citizens geldt. Het gekke is dat alle aankondigings posters en spandoeken van dit programma de hele procedure heel duidelijk in het Thais EN in het Engels uitleggen. Wel, misschien dat BTS denkt/weet dat er Thaise senior citizens zijn die alleen Engels kennen…

   Amazing Thailand…..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website