Sinterklaas heeft nog eens bevestigd dat hij met zijn Pieten ons op 5 december op het ambassadeterrein in Bangkok tussen 10 en 12 uur komt bezoeken. Er is voor de kinderen veel te doen, laat ze dit niet missen.

Er is ballonvouwen, een goochelaar en er zijn activiteiten door KIS International School. De schoen mag ook weer gezet worden, dus vergeet niet een extra schoen mee te nemen.

De toegangsprijs is 200 baht voor leden van de NVT, 500 baht voor niet-leden. Kinderen onder begeleiding gratis. Aanmelden uiterlijk 27 november 2018 met opgave van voor- en achternaam van alle deelnemers en van de kinderen tevens de leeftijd, bij [email protected].

Parkeren is niet mogelijk op ambassadeterrein. Mogelijkheid voor betaald parkeren bij Central Chitlom of bij All Seasons Place, 87 Wireless Road.

Vergeet niet het volgende mee te nemen:

  • Een paspoort per familie (vanwege veiligheidsinstructies ambassade); zonder paspoort en zonder aanmelding vooraf krijgt u geen toegang.
  • Een extra schoen per kind voorzien van voornaam, achternaam en leeftijd, maar neem in tegenstelling tot eerder bericht geen cadeautjes mee voor de kinderen; geef deze na afloop thuis

Sinterklaasfeest in Bangkok

  • Tijd: 2018-12-05 10:00 a 12:00 uur. Deur open vanaf 09:15 uur.
  • Plaats: Nederlandse ambassade.
  • Adres: 15 Soi Tonson.
  • BTS: Chit Lom, uitgang 4

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website