U wilt toch ook weten hoe u een leven kunt redden? Om die reden organiseert de NVTHC op vrijdag 19 april in de Sailing Club Hua Hin een cursus CPR. Uit Petchaburi komen die avond speciaal voor ons vijf deskundigen en een pop) van het Petcharat Hospital om ons de basis bij te brengen.

Het ziekenhuis hoort bij de Mahachaipetcharat groep, met 6 ziekenhuizen in Thailand. De training bij de Sailing club start 17.30 uur. Deelname is gratis, maar u dient zich wel op te geven: hansjbos@gmail.com (leden en niet-leden zijn welkom). Eten en drinken is op eigen rekening bij de Sailing Club te verkrijgen.

Gezien het belang van de training, hoopt het bestuur op een grote opkomst.

Belangstellenden kunnen zich deze avond opgeven voor een ‘family card’. Daar mee krijgt u hoge korting bij opname op kamerprijs (50 procent en medicijnen.

Hoort, zegt het voort, onder het zingen van Staying alive, ha, ha, ha, ha, staying alive….

En reserveert u alvast vrijdag 26 april in uw agenda. Dan vieren we bij de Sailing Club met elkaar de verjaardag van onze koning Willem Alexander.

Namens het bestuur,

Hans Bos


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website