Het is tijd om de charme van de  te ontdekken met zijn unieke identiteit die nostalgie oproept!

🎈 We ontmoeten elkaar op 21-23 juli, vanaf 15.00 uur bij het Thatien Fest met verschillende activiteiten, waaronder:

  • Een openingsceremonie met een exclusieve show in het Museum Siam.
  • Tha Tien Festival Paspoort Activiteit (Ga op jacht naar Tha Tien’s DNA en win een speciale prijs).
  • Proef, winkel, en deel mooie herinneringen in de gemeenschap met meer dan 25 winkels.
  • Ontdek de TrashArts van Tha Tien van Wishulada.
  • Maak een wandeling langs de exclusieve wandelroute, met foodie, mutelu en culturele thema’s.

Als je vóór de dag van het evenement langskomt, kun je rondlopen, posters zoeken, ze vastleggen en delen zoals te zien op de foto, en zo maak je kans op speciale prijzen!

✅ Meer informatie: https://www.facebook.com/thatienfest

Tha Tien gemeenschap in Bangkok

De Tha Tien gemeenschap is een historische buurt in Bangkok, gelegen aan de oevers van de Chao Phraya-rivier. Deze buurt staat bekend om zijn authentieke Thaise charme, culturele bezienswaardigheden en unieke straatleven.

Een van de meest bekende trekpleisters in Tha Tien is de Wat Pho-tempel, ook bekend als de Tempel van de Liggende Boeddha. Met zijn vergulde beelden, weelderige mozaïeken en serene atmosfeer is deze tempel een must-see voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Naast historische en religieuze sites, is Tha Tien ook beroemd om zijn levendige markten. De straten zijn bezaaid met kraampjes die een scala aan lokale gerechten, handwerk en souvenirs aanbieden. Oude koffiehuizen en straatvoedselstalletjes mengen zich met hedendaagse boetieks en galeries, waardoor een sfeer ontstaat die zowel traditioneel als modern is.

Tha Tien is ook een gemeenschap die kunst en cultuur omarmt. Kunstinstallaties, straatkunst en lokale evenementen zoals het jaarlijkse Tha Tien Festival zijn een weerspiegeling van de creatieve energie die de buurt tot leven brengt.

De Tha Tien gemeenschap biedt bezoekers een kans om het echte Bangkok te ervaren, weg van de drukte van de moderne stad. Het is een plek waar tradities worden gekoesterd, gemeenschap wordt gevierd en de Thaise cultuur levendig wordt gehouden.

1 reactie op “Agenda: Ontdek de charme van de Tha Tien gemeenschap in Bangkok”

  1. Dirk Depoorter zegt op

    Het Museum Siam is echt een aanrader.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website