Evgeny Ermakov / Shutterstock.com

Lekker eten op straat kan overal in Thailand. Ben je in Chiang Mai dan moet je zeker de beroemde zondagmarkt bezoeken. Je kunt er voortreffelijk eten voor een prikkie.

De gezellige avond- en nachtmarkt begint bij de Tha Pae Gate, de oude stadspoort bij de stadsgracht, met straatverkopers en strekt zich uit over een lengte van ruim een kilometer langs de gehele Ratchadamnoen Road aan de oostkant van het oude centrum. Ga eens kijken bij de honderden verlichte kraampjes.

Eten op de zondagmarkt

Thailand is naast de bekende glimlach ook het land met een bijzondere en overheerlijke eetcultuur. De Thaise keuken is wereldberoemd en zeer gevarieerd. Het eten op straat biedt je een breed scala aan mogelijkheden zoals groene of rode curie, gebakken rijst, noedelgerechten, roerbakken groente, salades, vers fruit, desserts, enz. Teveel om op te noemen.

Video: Thai street food – Chiang Mai Sundaymarket

Het water loopt je uit de mond, bij het bekijken van deze video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website