Video streetfood in Thailand: Pad Thai

Door Redactie
Geplaatst in Streetfood
Tags: ,
1 maart 2022

Pad Thai is wellicht het populairste gerecht onder toeristen maar ook Thai smullen er van. Dit wokgerecht met onder andere gebakken noedels, eieren, vissaus, witte azijn, tofu, palmsuiker en chilipeper kent vele variaties met verschillende ingrediënten.

Pad Thai al eeuwen oud en is het van oorsprong een Chinees (of Vietnamees) gerecht. In Thailand is het vanaf 1930 steeds bekender geworden.

In deze video zie je hoe Pad Thai op de traditionele wijze bij een kraampje op straat wordt klaargemaakt. Je kunt het ook gemakkelijk thuis bereiden, maar in Thailand smaakt het vast beter. Het gerecht is ideaal indien je snel een voedzame maaltijd wil bereiden. In minder dan 20 minuten kan je genieten van een overheerlijk gerecht.

Je hebt al een Pad Thai voor 40 baht (€ 1,10).

Eet smakelijk!

Video streetfood in Thailand:

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 9 votes.
Please wait...

2 reacties op “Video streetfood in Thailand: Pad Thai”

  1. Osen1977 zegt op

    Als ik het plaatje zie begin ik al te kwijlen, kijk ik effe uit het raam naar buiten en zie ik het donkere koude weer hierbuiten in Amsterdam en droom ik weg dat ik op het strand zit in Jomtien op mijn vaste plekkie en reeds aan het genieten ben van mijn Pad Thai met een blikje cola light erbij. Oooh wat mis ik Thailand zo nu en dan.

  2. marijke. zegt op

    Wow heerlijk.Ik maak het thuis ook wel eens maar smaakt toch net iets anders dan in thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website