
Welkom op Thailandblog.nl
Thailandblog is met 275.000 bezoeken per maand de grootste Thailand-community in Nederland en België.
Schrijf je in voor onze gratis e-mail nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Nieuwsbrief
Sponsor
Sponsor
Laatste reacties
- Jos M: Google eens op de naam Boonma, deze firma heeft het transport van mijn container naar Khon Kaen prima verzorgd en ik weet dat zij
- William-Korat: ONZIN heren, de ambtenaar werkt daar mag je van uit gaan dat die weet wat die doet. De mensen die daar binnenkomen mogen er van u
- Henk: De schatting is dat het medio april as zo rond Songkran gaat regenen en klaart de lucht op. Maar als je al een jaar of 8 in Chiang
- Ger-Korat: Heb het ook wel eens gehad dat de stempeltje op mijn re-entry stempeltje werd gezet en daardoor bijna niet te vinden was. Of dat b
- Erik: Fred, mogelijk een overbodige vraag, maar is dat beeld niet van een houtsoort die in TH, in de EU of in NL beschermd is? En als he
- Ger-Korat: Zijn van die zaken waarbij een mens leert zelfstandig te zijn: kijk altijd wat er heeft plaatsgevonden zoals wereldwijd betaal je
- Cornelis: Beter er niet van uitgaan dat de ambtenaar zelf wel ziet dat je een re-entry hebt, maar die conclusie heb je zelf natuurlijk ook g
- Erik: Fred, vraag eens een offerte bij een broker die zowel in Thailand als in Nederland zit; dit is de link: https://www.santaferelo
- Robert-HuaHin: Italiaanse privacywaakhond blokkeert AI-systeem ChatGPT AI-systeem ChatGPT wordt voorlopig verboden in Italië. Volgens de Ital
- Wil: Je mag toch ook van de binnenkomende “toerist” enige oplettendheid vragen.
- Pieter: Info… E-book, niet duur.. https://www.bol.com/nl/nl/p/daddy-s-hobby/9300000017860261/
- Cornelis: Gebeurt kennelijk wel vaker, zie https://www.thailandblog.nl/visumvraag/thailand-visa-vraag-064-23-geen-stempel-van-binnenkomst-in
- William-Korat: Heb het in mijn periode als vakantieman een keer meegemaakt Laos voor minder als een dag bezocht geen stempel Thaise zijde retour
- Rob V.: Beambten zijn soms net mensen en maken fouten (verkeerde datum op de stempel, verkeerde stempel, geen stempel etc.), maar 2x achte
- Rob V.: Dat komt ongetwijfeld door mijn bezoek eerder deze maand in Pattani. 555 Code rood vond ik zwaar overdreven. Omdat er af en toe ee
Thailandblog Twitter
Dossiers
Koers Thaise Baht
Onderwerpen
- Achtergrond
- Activiteiten
- Advertorial
- Agenda
- Belastingvraag
- Belgie vraag
- Bezienswaardigheden
- Bizar
- Boeddhisme
- Boekrecensies
- Column
- Coronacrisis
- Cultuur
- Dagboek
- Dating
- De week van
- Dossier
- Duiken
- Economie
- Eilanden
- Eten en drinken
- Evenementen en festivals
- Balloon Festival
- Bo Sang Umbrella Festival
- Buffalo-races
- Chiang Mai Flower Festival
- Chinees Nieuwjaar
- Full Moon Party
- Kerst
- Lotus festival – Rub Bua
- Loy Krathong
- Naga Fireballs Festival
- Oud & nieuw viering
- Phi Ta Khon
- Phuket Vegetarian Festival
- Rocket festival – Bun Bang Fai
- Songkran – Thais nieuwjaar
- Vuurwerk festival Pattaya
- Expats en pensionado
- AOW
- Autoverzekering
- Bankzaken
- Belasting Nederland
- Belasting Thailand
- Belgische ambassade
- Belgische belastingdienst
- Bewijs van leven
- DigiD
- Emigreren
- Huis huren
- In memoriam
- Inkomensverklaring
- Kosten van levensonderhoud
- Nederlandse ambassade
- Nederlandse overheid
- Nederlandse Vereniging
- Nieuws
- Overlijden
- Paspoort
- Pensioen
- Rijbewijs
- Uitkeringen
- Verkiezingen
- Verzekeringen algemeen
- Visa
- Werken
- Ziekenhuis
- Zorgverzekering
- Flora en fauna
- Foto van de week
- Gadgets
- Geld en financiën
- Geschiedenis
- Gezondheid
- Goede doelen
- Hotels
- Huizen kijken
- Isaan
- Khun Peter
- Koh Mook
- Koning Bhumibol
- Leven in Thailand
- Lezersinzending
- Lezersoproep
- Lezerstips
- Lezersvraag
- Maatschappij
- Martkplaats
- Medisch toerisme
- Milieu
- Nachtleven
- Nieuws uit Nederland en Belgie
- Nieuws uit Thailand
- Ondernemers en bedrijven
- Onderwijs
- Onderzoek
- Ontdek Thailand
- Opinie
- Opmerkelijk
- Oproepen
- Overstromingen 2011
- Overstromingen 2012
- Overstromingen 2013
- Overstromingen 2014
- Overwinteren
- Politiek
- Poll
- Reisverhalen
- Reizen
- Relaties
- Shoppen
- Social media
- Spa & wellness
- Sport
- Steden
- Stelling van de week
- Stranden
- Taal
- Te koop
- TEV-procedure
- Thailand algemeen
- Thailand met kinderen
- Thailand tips
- Thaise massage
- Toerisme
- Uitgaan
- Valuta – Thaise Baht
- Van de redactie
- Vastgoed
- Verkeer en vervoer
- Visum Kort Verblijf
- Visum lang verblijf
- Visumvraag
- Vliegtickets
- Vraag van de week
- Weer en klimaat
Sponsor
Auteursrechten
© Copyright Thailandblog 2023. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld, berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site aantreft bij Thailandblog.nl en haar auteurs (bloggers).
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Thailandblog.
Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is wel toegestaan.
Home » Eten en drinken » Pad Thai, een Thaise klassieker (video)
Pad Thai, een Thaise klassieker (video)
Het bekendste gerecht uit de Thaise keuken is ongetwijfeld Pad Thai. Dit wokgerecht met onder andere gebakken noedels, eieren, vissaus, witte azijn, tofu, palmsuiker en chilipeper is erg populair. Er zijn vele variaties mogelijk met verschillende ingrediënten.
Volgens Wikipedia is Pad Thai al eeuwen oud en is het van oorsprong een Vietnamees gerecht. In Thailand is het vanaf 1930 steeds bekender geworden.
In deze video zie je hoe Pad Thai op de traditionele wijze bij een kraampje op straat wordt klaargemaakt. Je kunt het ook gemakkelijk thuis bereiden, maar in Thailand smaakt het vast beter. Het gerecht is ideaal indien je snel een voedzame maaltijd wil bereiden. In minder dan 20 minuten kan je genieten van een overheerlijk gerecht Eet smakelijk!
Hier nog een recept met ingrediënten van Pad Thai
Gerelateerde artikelen op Thailandblog:
Heerlijk, ruik het al van ver, altijd spannend hoe het smaakt, want bijna overal koken ze het op hun manier, maar nooit (mijn ervaring) schlecht, bestel wel altijd zonder de pepers, dan wel weer met wat extra van die kleine rode krabbetjes, want nadeel van de pepers is dat het biertje niet meer smaakt naderhand.
Smakelijk.
Leuk om te zien maar ik mis …….. Tamarind. Mijns inziens een belangrijke component in de goede Pad Thai.
Ik maak thuis in nederland ook regelmatig pad thai.Lekker maar smaakt inderddaad toch net iets anders.Misschien omdat je thuis het vakantie gevoel niet hebt.Maar blijf een liefhebber.