AppleDK / Shutterstock.com

Chinatown moet je gezien hebben wanneer je in Bangkok verblijft. Hier zijn altijd mensen in de weer, meestal met handel drijven en het bereiden van eten. De Chinese wijk in de hoofdstad is beroemd om de heerlijke en bijzondere gerechten die je er kan kopen. Restaurantjes en eetstalletjes te kust en te keur.

Vooral ’s avonds is het hier drukker en levendiger dan waar dan ook in Bangkok. Rond Thanon Yaowarat, de verkeersader die door Chinatown voert, zie je honderden mensen langs de straat bij eetstalletjes eten.

Chinatown is dan ook de plek waar je moet zijn voor heerlijke gerechten. Goedkoop en vers. Maar vooral smakelijk.

Het exotische Chinatown ligt in het hart van Bangkok tussen de Chao Praya rivier en het Hualampong treinstation (centraal station). Om Chinatown te ontdekken kun je het makkelijkst vanaf het treinstation te voet op pad gaan. Het snelst en voordeligst kom je in Chinatown met de boot. Vanaf Banglamphu/Khao San Road neem je de Chao Praya River Express naar Chinatown. Uitstappen bij halte “Ratchawongse”.

Video: Eten in Chinatown

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website