Algen overlast op Koh Larn

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Koh Larn
Tags:
8 juli 2017

Op het eiland Koh Larn bij Pattaya is een ware algen plaag. Hoewel het om een “normaal” natuurverschijnsel gaat was een aantal, met name Chinese toeristen, erg teleurgesteld dat dit onderdeel van de reis uitviel.

Over een dag of tien moet de enorme overlast aan algen langs de kust weer opgelost zijn. Vooral het Tai Yai strand op Koh Larn had hier onder te leiden. Geen toerist zou het in zijn hoofd halen om door de stinkende groene drap heen naar schoner water te gaan. Niemand wilde allergieën of huidziektes oplopen door deze algen. Sommige groepen annuleerden de tocht naar Koh Larn, anderen gaven een andere invulling bij het bezoek aan het eiland.

De speedboot eigenaren hopen ook dat dit probleem spoedig voorbij zal zijn. Eerst de enorme overlast door het meermalen veranderen van standplaats en nu een stuk inkomensverlies door deze explosie van algengroei bij Koh Larn, waardoor klanten verlies.

Bron: Thai news


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website