Melder: RonnyLatYa

Ik merkte op dat wanneer je de officiële website van Thaise immigratie opent, je nu kan kiezen uit 11 talen waaronder ook Nederlands. Rechterbovenhoek van de pagina.

Eerder was de taalkeuze op de website enkel beperkt tot Thai of Engels. De vertalingen kunnen beter en gebeuren door een vertaalmachine waardoor je nogal eens rare vertalingen krijgt te lezen. Je kon voordien zelf ook al webpagina’s laten vertalen in je browser natuurlijk, maar nu kan je op de website dat ook aanklikken.

Ik dacht dat het leuk was om te vermelden.

Alhoewel niet alles vertaald wordt, kan het misschien sommige toch helpen om beter hun weg erin te vinden.

https://www.immigration.go.th/en/


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

2 reacties op “TB Immigration Infobrief Nr 010/24 : Immigratie website in Thailand nu ook in de Nederlandse taal”

  1. Kees 2 zegt op

    Het is niet vooraf vertaald (dus het is niet zo dat er verschillende pagina’s per taal al aanwezig zijn), maar het wordt doorTranslate.google of door AI vertaald nadat je op ‘Nederlands’ klikt. Na doorklikken naar een volgende pagina verschijnt er eerst gedurnde een tel Thais, dat daarna verandert dit in NLs.

    • RonnyLatYa zegt op

      Dat zeg ik toch?

      “De vertalingen kunnen beter en gebeuren door een vertaalmachine waardoor je nogal eens rare vertalingen krijgt te lezen.”

      Er gebeurt net hetzelfde als je in je browser een pagina wil vertalen.
      “Je kon voordien zelf ook al webpagina’s laten vertalen in je browser natuurlijk, maar nu kan je op de website dat ook aanklikken.”


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website