Melding: Rene
Betreft: Thaise ambassade te Brussel

Bij de ophaling van mijn O visa heb ik aan de receptioniste van de Thaise ambassade in Brussel gevraagd waar men op de site kon weervinden welke formulieren er nodig zijn voor verkrijgen van een Toerist O en OA Visa. Zij heeft ze uitgeprint in het Engels en veronderstel dat iedereen Engels begrijpt. Bij deze stuur ik ze naar Thailandblog zodat iedereen er nota kan van nemen.

Het betreft 6 formulieren. Ik ben zeker dat de database van Ronny up to date is maar je weet nooit. Bij het toerist en O visa staat vermeld, the name of applicant must be clearly indicated. Op mijn uittreksel van de zichtrekening was mijn naam niet vermeld en moest ik een kopie van mijn bankkaart met mijn naam en hetzelfde rekeningnummer afgeven. Er werd mij ook gemeld dat er minimum 1000€ op moest staan voor een O visa. Dit was niet vermeld op het formulier.

Voor Iedereen een prettig einde jaar en een gezond 2020.


Reactie RonnyLatYa

Bedankt voor je informatie. Elke informatie kan belangrijk zijn voor de lezer. Zeker de details die niet op de formulieren vermeld zijn.

Wat de aanvraagformulieren betreft die u mij toegestuurd hebt, deze en andere zijn ook simpel terug te vinden op de website van de ambassade. Dit in het Engels, Nederlands en Frans.

Zie onderstaande link van de ambassade in Brussel:

www.thaiembassy.be/?lang=en

Stel eerst Engels in door op het Britse vlagje te klikken recht op de webpagina. Klik vervolgens op Consular en dan Visa Service. Ga vervolgens naar het document dat je nodig hebt. Rechts op het document kan je dan aanklikken >> Download this information in English l French l Dutch.

Eveneens een prettig einde jaar en een gezond 2020.

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website